GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δηλώσεις του Β. Πριμικήρη (ΣΥΡΙΖΑ) για τη "χρεοκοπία" που άναψαν φωτιές. Δείτε το βίντεο...

Νέα σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές, μετά τις δηλώσεις του υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ Β. Πριμικήρη πως καλύτερα...

Νέα σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές, μετά τις δηλώσεις του υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ Β. Πριμικήρη πως καλύτερα χρεοκοπία και μονομερείς ενέργειες παρά να θυσιαστεί ο ελληνικός λαός για τον Σόιμπλε.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο υπόλοιπο Αττικής Β. Πριμηκήρης δήλωσε στο Extra:
''Αν συγκρουστούμε με τους δανειστές υπάρχουν δύο δρόμοι. Της κωλοτούμπας ή των μονομερών ενεργειών. Εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπα. Πες το και χρεοκοπία. Τι έχει να χάσει ο άνεργος. Δεν θα θυσιάσουμε το λαό στον Σόιμπλε''.
Αμέσως μετά ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης δήλωσε ότι ο Α. Τσίπρας πριν προλάβει να τελειώσει την ομιλία του στο συνέδριο ενόψει εκλογών, πήρε απάντηση από τον στενό του συνεργάτη και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πριμικήρη σύμφωνα με τον οποίο υπάρχουν δύο δρόμοι: Της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και της κωλοτούμπας που ποτέ, όπως είπε, δεν πρόκειται να ακολουθήσουν και ο δεύτερος δρόμος είναι αυτός της χρεοκοπίας.
«Ποιος λοιπόν νεκρανασταίνει το ζόμπι του Grexit; Ποιος τροφοδοτεί την προπαγάνδα του τρόμου; Ποιος αποκαλύπτει την ύπαρξη του σχεδίου Β' για τη χώρα που προσπαθεί να αποκρύψει ο κ. Τσίπρας;» τόνισε ο κ. Σταμάτης.
Πριν λίγο ήρθε η απάντηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Βασ. Πριμικήρη, στον υπουργό Επικρατείας Δημ. Σταμάτη, χωρίς όμως να ανασκευάζει τίποτε.
«Η δήλωση του κ. Σταμάτη επιβεβαιώνει πως ο ίδιος και το κόμμα του έχουν πάρει οριστικό διαζύγιο από την αλήθεια» αναφέρει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Βασ. Πριμικήρης, απαντώντας στον υπουργό Επικρατείας Δημ. Σταμάτη.
«Οι πολιτικές της κωλοτούμπας και της χρεοκοπίας είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Σαμαρά» αναφέρει το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του κόμματος και σημειώνει:
«Έχει ήδη ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και η ΝΔ το μόνο που έχει να παρουσιάσει ως πρόγραμμά της είναι η συνέχιση του μνημονίου. Αιδώς Αργείοι».

11 σχόλια

  1. Γι' αυτό βιάστηκαν να προκηρύξουν πρόωρες εκλογές. Φορολογικός αρμαγεδών. Διαβάστε τις σας ετοίμαζαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ( δεν περιλαμβάνονται οι μειώσεις στις συντάξεις τέλη Ιανουαρίου που είναι 7-8% )

    Δείτε τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος.

    1. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ Φόρος πλέον από το πρώτο ευρώ με 26%, συν τέλος επιτηδεύματος 650 εύρο από 500 ευρώ που κατέβαλαν το 2014.

    2 ΑΓΡΟΤΕΣ Τα καθαρά κέρδη τους θα φορολογηθούν με συντελεστή 13% από το πρώτο ευρώ. Πέρυσι είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ

    3. ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ. Όσοι έχουν μικρά εισοδήματα από τόκους ή από εποχική απασχόληση ή επιδοτούμενα προγράμματα ή επιμορφωτικά σεμινάρια, κινδυνεύουν από τα τεκμήρια διαβίωσης . Προσέξτε! Και 1 ευρώ από τόκους καταθέσεων ή ένα εισόδημα 300 ευρώ θα τους φέρει φόρο με συντελεστή 10% ή 26%. Πέρυσι δεν φορολογήθηκαν, αφού ως μισθωτοί είχαν αφορολόγητο 9.550 ευρώ.

    4. ΕΝΟΙΚΙΑ Φόρος για τα πρώτα 12.000 ευρώ από το 10% στο 11%.Καταργήθηκε ο συμπληρωματικός φόρος 1,5% και 3% αν η κατοικία ξεπερνάει τα 300 τ.μ. ή αν υπάρχει επαγγελματική μίσθωση. Δεν ισχύει προκαταβολή φόρου 55%.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες 7.000 ευρώ και «μπλοκάκι» 4.000 ευρώ. Σύνολο εισοδήματος 11.000 ευρώ. Το 2013 φορολογήθηκε ως μισθωτός. ΦΟΡΟΣ 320 ευρώ + τέλος επιτηδεύματος 500 εύρώ = 820 ευρώ. Φέτος για τα 7.000 ευρώ θα φορολογηθεί ως μισθωτός φόρος μηδέν Για τις 4.000 ευρώ φόρος ως ελεύθερος επαγγελματίας = 1.040 ευρώ+ προκαταβολή 55% = 1690 ευρώ. 106% περισσότερος φόρος.

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για να έχουν έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ θα πρέπει να έχουν αποδείξεις που ισοδυναμούν στο 10% του ατομικού εισοδήματος και μέχρι του ποσού των 10.500 ευρώ.

    Η υποχρέωση αποδείξεων ισχύει μόνο για τα εισοδήματα που προέρχονται από μισθωτές υπηρεσίες. Δηλαδή συνταξιούχος έχει 7.000 ευρώ από σύνταξη και 4.800 από ενοίκια οι αποδείξεις που θα πρέπει να δηλώσει είναι 700 ευρώ (7.000 Χ 10%).

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν συγκεντρώσετε περισσότερες αποδείξεις δεν έχετε κανένα όφελος. Αν όμως το ποσό των αποδείξεων δαπανών που προσκομίζετε είναι μικρότερο από το ποσό που απαιτείται, μπαίνει φόρος με συντελεστή 22% στη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάχιστος μισθός στη Γερμανία 1.473 ευρώ τo 2015

    Ελπίζω, φίλε Νεοέλληνα, να πήγες να εισπράξεις το κατώτατο μισθό σου 500 ευρώ, για να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας και τους φόρους ( ΕΝΦΙΑ, κλπ ) και τα ληξιπρόθεσμα χρέη σου, ώστε να μπορέσεις να πας στη κάλπη να ψηφίσεις ξανά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του ΓΑΠ ( όλοι τους έχουν καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ) που βοηθάνε την ευημερία του γερμανικού λαού.

    Φυσικά για το οικονομικό σου χάλι ξέρεις ποιοι φταίνε, ; Ο Σύριζα και ο Καμμένος που κυβερνούσαν από το 1975 και μετά. Όχι, δεν φταίνε τα πολιτικά τζάκια και η οικογενειοκρατία, αλλά εσύ φίλε Νεοέλληνα που δεν βοηθάς τους έντιμους πολιτικούς που προσπαθούν να σώσουν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία ( στην οποία οι ίδιοι την οδήγησαν ! ).

    Σκύψε, λοιπόν, το κεφάλι στα "τρομοκρατικά" δελτία ειδήσεων των αγνών καναλιών, αγνών ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντά σου, αλλά για σένα τον άνεργο και τον νεόπτωχο !

    Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αυτοί που σπέρνουν ειδήσεις "πανικού" δεν έχουν να κερδίσουν κάτι ( πχ κρατικές θέσεις, ανέλιξη στον κρατικό μηχανισμό με υψηλούς μισθούς ) ! Όχι, είναι απλοί, αγνοί, άδολοι συμπατριώτες μας που νοιάζονται για εμάς, όχι για τον εαυτούλη τους. Αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις ακόμα. Άλλες 26 μέρες πλύσης εγκεφάλου, κατατρομοκράτησης, επειδή πιστεύουν ότι εσύ και εγώ είμαι άβουλα πλάσματα, χειραγωγημένα, ισόβιες δικές τους μαριονέτες.

    Το ερώτημα είναι πόσο αντέχεις, εγώ, εσύ και τα παιδιά μας να είμαστε ραγιάδες τέτοιων ανθρώπων ( ανιδιοτελών, βεβαίως,βεβαίως )...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που κρύβονται σήμερα όσοι κατηγορούσαν τον Καμμένο, τον Χαϊκάλη και την Ξουρίδου για τα «ψέματα» και τις «υπερβολές» περί «προσέγγισης» ;

    Δίνονται, τελικά άθλια παπαγαλάκια, ανταλλάγματα σε βουλευτές για τη ψήφο τους ;

    Δεν περίμεναν ούτε 1 μέρα για να ανακοινώσουν την «επιβράβευση» των πρωταθλητών της κωλοτούμπας ( Ιατρίδη, Γιοβανόπουλου κλπ ). Οι πολιτικές αθλιότητες σε βάρος των ΑΝΕΛ και του Χαϊκάλη σήμερα ξεμπροστιάζονται.

    Που είστε, κρυμμένα άθλια παπαγαλάκια που αμφισβητούσατε τις καταγγελίες και προσπαθούσατε να τις "γελοιοποιήσετε" ;

    Βγείτε, ρε , σαν άντρες και ζητήστε συγγνώμη από τον Παύλο Χαϊκάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Β. Πριμικήρης "καλύτερα χρεοκοπία και μονομερείς ενέργειες παρά να θυσιαστεί ο ελληνικός λαός για τον Σόιμπλε."
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ !
    ΣΟΙΜΠΛΕ..,ΜΕΡΚΕΛ..,ΓΙΟΥΝΚΕΡ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ,ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ,ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ,ΝΑΖΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΟΥ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
    ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΒΩΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΥΡΩ" ,ΤΗΝ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ" ,ΤΟΥΣ "ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ

    1) JACOB ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Rothschild,_4th_Baron_Rothschild
    http://www.zimbio.com/photos/Prince+Charles/Jacob+Rothschild/Reception+Held+Prince+Charles+London/08Isgaq04Qa
    http://www.thefullwiki.org/Waddesdon_Manor
    http://www.waddesdon.org.uk/
    Coordinates: 51°50′32″N 0°56′16″W

    VILLA LORD JACOB ROTHSCHILD CORFU'.
    39,757129° N 19,946010° E

    2) BENJAMIN DE ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_de_Rothschild
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/baron-benjamin-de-rothschild-his-wife-baroness-ariane-de-news-photo/170740077
    http://wikimapia.org/6825620/fr/Chateau-de-Pregny
    http://www.panoramio.com/photo/77169200
    Coordonnées : 46°14'6"N 6°8'34"E

    3) EVELYN DE ROTHSCHILD
    https://en.wikipedia.org/wiki/Evelyn_Robert_de_Rothschild
    http://www.breathingenglishair.blogspot.fr/2012/04/ascott-house-buckinghamshire.html
    http://www.thefullwiki.org/Ascott_House
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/sir-evelyn-and-lady-de-rothschild-with-bill-and-hillary-news-photo/104183230
    Coordinates: 51°53′43.62″N 0°42′22.23″W

    4) ERIC DE ROTHSCHILD
    http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/eric-de-rothschild-and-wife-maria-beatrice-caracciolo-di-news-photo/84616462
    http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/queen-elizabeth-ii-meets-sir-evelyn-de-rothschild-lady-nieuwsfotos/72668835


    5) DAVID DE ROTHSCHILD
    http://www.rothschild.com/David_de_Rothschild/ http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ren%C3%A9_de_Rothschild
    Château de Reux
    Coordinates: 49°16'31"N 0°9'22"E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΠΡΟΣ ΚΡΕΤΙΝΕ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΩΛΟΕΥΡΩ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ PARIBAS KAI THΣ DEUTSCHE BANK ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ...
    ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΛΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ
    H ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ
    +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσοι κάνουν ακόμα ότι ΔΕΝ καταλαβαίνουν το κόλπο γκρόσο τον ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ θα την πατήσουν...

    1) Κατεβάζουν δυο σχηματισμούς ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΟΎΝ αν μπουν στην βουλή και οι δύο.. ξέρετε πως γίνονται ΑΥΤΆ ΜΕ τους καρεκλοκένταυρους (για το καλό της πατρίδας του ΛΑΟΥ ) και όλες αυτές οι παπαριες ...που καταλήγουν ΌΛΑ για την ΜΆΣΑ...άλλα και ένα νέο ΑΦΜ που με αυτό διαγράφονται κάτι ΤΕΡΆΣΤΙΑ χρέη του ΠΑΣΟΚ... και ΠΆΜΕ ΓΕΡΆ ΓΙΏΡΓΟ...

    2) Ο Καρατζαφυρερ θα κρεμαστή στο σύνταγμα ΑΝ έχει πάρει ΜΙΖΑ...θα κρεμαστή ΑΝ τα έχει κλέψει με ΆΛΛΟ ΤΡΟΠΟ είναι αθώος;μας δουλεύει κανονικά Ο ΦΥΡΕΡ ..Μπράβο στον ΑΝΤ1 ΚΑΙ στους (δημοσιογράφους του) που έχουν και ΈΔΡΑ την Ολλανδία ..τι να τους πει κάνεις !!! βγάλτε ΡΕ από σήμερα τον Ρογκάκο να μας τρομάζει ακούτε ρε
    ΚΥΡΙ-ΑΚΟΥΔΕΣ...

    3) Ο Ξηρός επαναστάτης ..ΠΑΡΑΚΑΛΏ γελάστε όσο θέλετε ...ΑΝ αυτοί ΕΊΝΑΙ οι πολεμιστές του αντάρτικου πόλεων που παρουσιάζουν τα ΚΑΡΤΕΛ τον Μ.Μ.Ε και μερικών Δημοσιογράφων ΤΙ να πει κανείς!!...Ξέρουν πολύ καλά ΌΛΟΙ τους ότι τα χτυπήματα πλέων άλλαξαν και γίνονται με το ωραίο ΣΤΙΛ καμικάζι και ΤΡΈΜΟΥΝ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ... Ο Ξήρος απλώς είναι ένα ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟ πιόνι και το εμφανίζουν και το εξαφανίζουν όποτε τους χρειασθεί ΣΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ.. Ας ΤΟ ΔΥΑΟΛΟ ΜΕ 4-5 ΚΑΛΑΝΙΚΟΦ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΛΑΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ;;.ΑΧΑΧΑΧ..

    4) Γιατί πάμε σε εκλογές;..ΠΑΜΕ διότι κάθε μήνα μένουν απλήρωτα από τον κόσμο 1.8 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.. ΝΑΙ ένα δις οκτακόσια εκατομμύρια ευρώ (από την μαλακίες φόρους,ανεργία, φτώχεια,πείνα) ΜΈΣΑ σε αυτούς βέβαια κρύβονται ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ λαμογιααααααα..ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

    5) Πάμε σε εκλογές και θα ξανάπαμε διότι όποιος και ΑΝ κερδίσει θα δει ότι ΠΆΤΑ ΣΤΟΝ ΒΆΛΤΟ..Σύριζα θα κάνω διαπραγμάτευση και όλες αυτές της μπούρδες ΤΟΥΣ.. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ θα συνέχιση τον δρόμο της ΜΕΡΚΕΛ αλλά με κόκκινες ΓΟΒΕΣ και της μαλακίες τους....ΑΝ ΒΓΟΥΝ.. θα σας λέει κάθε ήμερα ο ΑΔΩΝΙΣ έχουμε την εντολή ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΉΣΟΥΜΕ.. ΧΑΙ ΜΕΡΓΚΕΛ...

    Το Κ.Κ.Ε αυτοί το έχουν βρει ΚΑΛΆ το θέμα χρόνια ΤΏΡΑ μασάνε καταγγέλλοντας Η ΚΑΣΣΕΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ...Η ΗΓΕΣΙΑ και μερικοί μαλάκες ονειρεύονται μια κόκκινη ΧΟΎΝΤΑ ..καλά κρασιά δηλαδή ..τα μηνιάτικα να πέφτουν και οι επιδότηση του κόμματος ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΆΝΕ ΟΛΟΙ.. ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΌΤΑΤΟΥΣ ,οι προλετάριοι θα κρατάνε την σημαία με το σφυροδρέπανο ΚΑΙ την μαλάκια τους...Αυτοί λένε ΈΞΩ ΑΠΌ ΝΑΤΟ, ΕΥΡΏ, ΕΥΡΏΠΗ, ΑΠΌ ΒΌΡΕΙΑ ΚΟΡΈΑ, ΚΙΝΆ, ΗΠΑ που στο διάολο θα μας πάμε έχουν σχέδιο για τον ΑΡΗ;..ρε το Καναλι τους το 902 πούλησαν σε οφ σορ εταιρεία στον Βρυώνη και Μαρινάκη (γνωστούς κομουνιστές) και θέλουν να μας σώσουν .ΑΙΙΙΙΙ ΣΙΧΤΙΡΡ..

    5) Είμαστε την εποχή του ΒΆΛΤΟΥ... Ο Σύριζα αν ήθελε θα έλεγε ΑΠΌ τώρα και ανοιχτά το τι θα έκανε ΆΠΛΑ και καθαρά ..κύριοι κουρεύουμε το χρέος χωρίς περικοκλάδες και Διαπραγμάτευσης ΆΜΕΣΑ, μπορούμε να σας δίνουμε ΣΤΟ ΒΙΏΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ για εμάς 5% και ΠΆΝΤΑ με ρήτρα ανάπτυξης...ΜΑ θα χάσουν της εκλογές θα πει κάποιος ΝΑ ΤΗΣ ΧΆΣΟΥΝ ώστε γίνει ΆΜΕΣΑ Η ΡΉΞΗ χωρίς να καταστρέψουν την ΑΡΙΣΤΕΡΆ να βλέπαμε και τους ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΑ ΈΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ...θα μπορούσαν ΝΑ δώσουν την κυβέρνηση στους δοσίλογους να περάσουν τα μέτρα της ΜΕΡΓΚΕΛ και ΑΥΤΟΊ ΝΑ κηρύξουν ανένδοτο ένα νέο
    1-1-4.( ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ 1-1-4 μόλις φέρνουν μέτρα σε επιτροπές της βουλής η στην ολομέλεια να ΦΕΎΓΟΥΝ και να είναι έξω και να καλούν τον ΛΑΌ....) ΚΑΙ ΑΣ περνάνε αυτοί ΌΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΈΛΟΥΝ..ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ και θα το πληρώσουν τους δίνω 3-4 μήνες να κάνουν το κομμάτι τους ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...


    6) Δεν γνωρίζουν ότι Ο κόσμος είναι αυτοοργανομένος ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ--ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ..τους λέμε και ΕΓΏ άκρα δηλαδή , ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ -Η ΆΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΑΠΌΛΥΤΟΥΣ ...εεε αυτοί ενώθηκαν σιωπηρός ώστε να δώσουν την ΜΕΓΆΛΗ ΜΆΧΗ ..ούτε η αστυνομία ούτε ο στρατός ούτε κανείς αρχηγός τους ένωσε ...ΤΟΥΣ ΈΝΩΣΕ Η ΠΕΙΝΆ και το χώμα που πατάνε... ΝΑΙ οι αυτοί είναι Πατριώτες Είτε μας αρέσει, είτε ΌΧΙ..μετά την ΜΆΧΗ πάλι θα ΜΑΣ βάλουν ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ώστε να σπείρουν την διχόνοια...Αν κάνουμε ΑΥΤΌ ΤΟ ΛΑΘΟΣ και ΠΆΛΙ όπως το 1945 Η ΕΛΛΆΔΑ ΤΕΛΕΊΩΣΕ..Οι Πατριώτες ΠΆΝΩ ΣΕ αυτό το σχέδιο ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ εργαστούν ΑΠΌ ΤΏΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρά τις διακηρύξεις για το success story και τις υποσχέσεις για ανάπτυξη, τις οποίες …απλόχερα μοίρασε η κυβέρνηση, τα στοιχεία για το ιδιωτικό χρέος καταδεικνύουν τη φτωχοποίηση στην οποία οδηγήθηκαν τα νοικοκυριά κατά τα χρόνια του μνημονίου.

    Σύμφωνα με το «Ποντίκι», το ιδιωτικό χρέος στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, αποτελώντας βρόγχο για νοικοκυριά και ιδιώτες.

    Οι αριθμοί αποτυπώνουν με εύγλωττο τρόπο...την οικονομική κατάρρευση που υπέστησαν οι πολίτες από τη μνημονιακή πολιτική: οι συνολικές οφειλές του ιδιωτικού τομέα ξεπερνούν τα 300 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 200 δισ. ευρώ είναι ληξιπρόθεσμα και μη εξυπηρετούμενα.

    Συγκεκριμένα :

    Οι οφειλές του ιδιωτικού τομέα στις τράπεζες ανέρχονταν τον Οκτώβριο στα 212,125 δισ. ευρώ. Εξ αυτών, τα 101,58 δισ. ευρώ είναι οφειλές των επιχειρήσεων, περίπου 13,248 δισ. ευρώ χρέη ελευθέρων επαγγελματιών και 97,3 δισ. ευρώ οφειλές νοικοκυριών είτε σε στεγαστικά, είτε σε καταναλωτικά δάνεια.

    Οι οφειλές στην εφορία τον Νοέμβριο έφτασαν τα 74 δισ. ευρώ και ενδέχεται να έφτασαν στο μεγαλύτερο ύψος κατά την περίοδο της μεταπολίτευσης. Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι μέσα σε 30 μέρες προστέθηκαν νέα χρέη ύψους 1,6 δισ. ευρώ.

    Οι οφειλές στα ασφαλιστικά Ταμεία ξεπερνούν πλέον τα 20 δισ. ευρώ.

    Το ιδιωτικό χρέος είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της χώρας

    Την ίδια στιγμή, τα «κόκκινα» δάνεια έχουν αυξηθεί και ως ποσοστό, αλλά και ως απόλυτος αριθμός.

    Από τα συνολικά 212 δισ. ευρώ, του ιδιωτικού τομέα, τα λεγόμενα «κόκκινα» δάνεια εκτιμώνται σε περισσότερα από 80 δισ. ευρώ.

    «Ζοφερή» είναι η ανάλυση και των στοιχείων για την εφορία, καθώς φαίνεται ότι οι οφειλέτες ξεπερνούν τα 3,6 εκτατομμύρια. Τι σημαίνει το να υπάρχουν τόσοι πολλοί πολίτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία;

    Πρακτικά, χωρίς φορολογική ενημερότητα δεν μπορεί να γίνεται κουβέντα για ανάπτυξη, καινοτομία και επιχειρηματικότητα.
    -----------------------------------
    ΚΑΛΑ τα έγραψα λοιπόν στο απόπάνω κείμενο ...Βαλτώσαμε ... ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ Ο ΣΎΡΙΖΑ ..άλλα λιγάκι δύσκολο ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ οποιοι και ΑΝ ΒΓΟΥΝ !!!!! ΩΧ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ έφτασε η ώρα ΤΟΥ ξεκαθαρισματος ..ετοιμαστείτε για άγρια δύση ...ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΟΥΝ ΆΓΝΩΣΤΟ.. ΜΙΑ ΕΥΧΉ ΚΆΝΩ Ο ΛΑΟΣ να μην σφαχτεί μεταξύ του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα που δεν γίναμε Αργεντινή -> Χρηματιστήριο: Ελλάδα: -29%, Αργεντινή: +59%!

    Η κατρακύλα των τραπεζικών μετοχών διαψεύδει την πλαστή εικόνα των τεστ αντοχής «Κρίμα που δεν γίναμε Αργεντινή» είναι το πρώτο και σημαντικότερο συμπέρασμα που προκύπτει από τον χρηματιστηριακό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μια διεθνή σύγκριση των αποδόσεων των χρηματιστηρίων, καθώς η αγορά κεφαλαίων με τις μεγαλύτερες ζημιές το 2014 ήταν η ελληνική (29%), ενώ στο άλλο άκρο η αγορά κεφαλαίων με τα μεγαλύτερα κέρδη ήταν της Αργεντινής (59%)!

    Η χώρα της Κίρχνερ που εξακολουθεί να επιβάλλει τους δικούς της όρους ακόμη και στην εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους, αποκλείοντας για παράδειγμα όσους αρνούνται το κούρεμα των ομολόγων, ξεπέρασε σε επιδόσεις ακόμη και...τα κινέζικα χρηματιστήρια (άνω του 50%), ακόμη κι αυτά των ΗΠΑ που συνέχισαν να καταγράφουν θεαματικές επιδόσεις (S&P 500: 11,4%, Dow Jones: 7,5%) και το 2014. Η εκτόξευση μάλιστα του αργεντίνικου χρηματιστηρίου συνέβη παρά την πτώση της τιμής του πετρελαίου Μπρεντ κατά 49%∙ δεν ήταν δηλαδή πλασματική, αποτέλεσμα της ανόδου των τιμών του μαύρου χρυσού…

    Το ελληνικό χρηματιστήριο δεν φάνηκε να πείθεται από τις εξαγγελίες της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου για έξοδο από την κρίση και επιστροφή στον δρόμο της ανάπτυξης, καθώς το 2014 έκανε ποδαρικό με το γενικό δείκτη στις 1.160 μονάδες και αποχαιρέτησε τον μάταιο τούτο κόσμο στις 826 μονάδες, αφού πρώτα στις 19 Μαρτίου εκτινάχθηκε στις 1.380 μονάδες, δίνοντας τροφή σε αυταπάτες για μια μακρά χρηματιστηριακή άνοιξη… Η πτώση επιταχύνθηκε το φθινόπωρο, υποκινούμενη από τις προσπάθειες της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να ξεφορτωθούν το ΔΝΤ, ωστόσο είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

    Ενδογενείς επομένως οι αιτίες της κατρακύλας των τιμών των μετοχών, με την Πορτογαλία, όπου κι εκεί ο γενικός δείκτης μειώθηκε κατά 25% το 2014, να επιβεβαιώνει πως στους καλούς μαθητές των πιστωτών ταιριάζει η χρηματιστηριακή κατεδάφιση! Κι ας ομνύουν στην επιχειρηματική ευημερία και το μετοχικό ιδεώδες…

    Στην Ελλάδα, την μεγαλύτερη συντριβή ωστόσο υπέστησαν οι τραπεζικές μετοχές με τον σχετικό δείκτη να μειώνεται κατά 46% και τις τιμές των μετοχών να φιγουράρουν επικίνδυνα με το αρνητικό πρόσημο.

    Η τιμή της Γιούρομπανκ πχ έφτασε στα 18 λεπτά (από 55 λεπτά στις αρχές του 2014 και 73 ευρώ στις αρχές του 2010, επί «σοβιετικής Ελλάδας» κατά τον Σαμαρά), της Άλφα Μπανκ στα 46 λεπτά και της Πειραιώς στα 93 λεπτά! Κανένα αγοραστικό ενδιαφέρον, καμία έλξη από επενδυτικό κοινό και τους θεσμικούς κι ας έχουν απορροφήσει από το 2008 μέχρι σήμερα 211,5 δισ. ευρώ, σε μορφή ρευστού και εγγυήσεων, για να παραμείνουν τυπικά εν ζωή.

    Η κατρακύλα των τιμών των τραπεζικών μετοχών απέδειξε επίσης πόσο εικονικά ήταν τα συμπεράσματα των τεστ αντοχής που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τέλη Οκτώβρη. Προϊόν δημιουργικής στατιστικής ήταν η καλή βαθμολογία των ελληνικών (και όχι μόνο) τραπεζών με την επιβεβαίωση να έρχεται από τους πιο αξιόπιστους, κατά τα δικά τους κριτήρια, κριτές: την αγορά!

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  10. Συνελήφθη η Σοφία Βούλτεψη από τη Νέα Δημοκρατία μετά την εμφάνισή της στον «Ενικό», διότι κρίθηκε ότι έδωσε μόνη της τουλάχιστον τρεις μονάδες στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Συνήθως λέμε: «δεν περιγράφεται». Κι όμως περιγράφεται η χθεσινοβραδινή Βούλτεψη. Ήταν κάτι μεταξύ της τρελής, που φοράει την κατσαρόλα στο Παρτάλι, της Μαντάμ Σουσού, της Μαντάμ ντε Μποβαρί και της Μαντάμ Τισό.

    Μιλούσε ακατάπαυστα, διέκοπτε τους πάντες και είχε βάλει στόχο τον εαυτό της, τον οποίο διέκοψε 13 φορές.

    Πήγε καλά μόνο στα οικονομικά. Είπε 123 φορές στον Λαφαζάνη «πού θα βρείτε τα λεφτά, πού θα βρείτε τα λεφτά, πού θα βρείτε τα λεφτά;»

    Ενώ όλοι περίμεναν ότι τα μαλλιά της θα έκλεβαν την παράσταση λόγω Ξηρού, την έκλεψαν τα νύχια με στρασάκια, που φαίνεται ότι κόστισαν πανάκριβα και μας έβγαλε τα μάτια δείχνοντάς τα στην κάμερα, τρεις φορές το λεπτό.

    Όταν όμως ο Φίλης είπε για τον Μελισσανίδη και το πλοίο του που χτύπησαν, απάντησε σωστά: «Πού θα βρείτε τα λεφτά» Και ο Χατζηνικολάου έκανε διάλειμμα αμέσως, για να ρωτήσει ο Λοβέρδος τι είναι αυτά που ακούγονται για τον Μελισσανίδη; Πρώτη φορά πιάστηκε αδιάβαστος ο Νίκος.

    Η Βούλτεψη φορούσε κατάμαυρα. Κάνει πρόβα το μπλακ τόταλ που θα φοράει το βράδυ των εκλογών.

    Εντωμεταξύ στο twitter είχαν ξεσαλώσει:

    «Μαλάκα, να έχεις πεθερά τη Βούλτεψη, αυτοκτονiα»

    «Τώρα θα βγει η Βούλτεψη και θα πει πως το βαπόρι του Μελισσανίδη στη Λιβύη το βομβάρδισε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας με ντρόουν»

    «Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι οικονομικές αναλύσεις της κυρίας Βούλτεψη με τα στρασάκια στα νύχια μού εμπνέουν σοβαρότητα»

    Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως το βράδυ αναμένεται να προσαχθεί από τη Νέα Δημοκρατία στη ΓΑΔΑ, με την κατηγορία να μην ξαναβγεί στην τηλεόραση.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ****************************



    ΛΟΙΠΟΝ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

    ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;;;;

    11 ερωτήματα του Τμήματος Φορολογικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ προς τη ΝΔ για τις καταθέσεις:


    1. Είναι αλήθεια ή όχι ότι μεγάλος αριθμός πολιτών είδαν τις καταθέσεις τους να εξαφανίζονται για χρέη προς το δημόσιο; Πόσες τέτοιες κατασχέσεις έγιναν τα τελευταία 3 χρόνια για ποσά μέχρι 10.000, για ποσά 10.001 - 100.000; και πάνω από 100.000;

    2. Είναι αλήθεια ή όχι, ότι το «ακατάσχετο» σε καταθέσεις μέχρι 1.500€, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ σε όσες περιπτώσεις είχε προηγηθεί αίτημα της εφορίας για κατάσχεση, από την ημερομηνία αίτησης του πολίτη για τον λογαριασμό; Πόσες περιπτώσεις αφορά αυτή η κατηγορία;

    3. Είναι αλήθεια ή όχι ότι οι κατασχέσεις από τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη στο Δημόσιο, γίνονται ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ του πολίτη από την Τράπεζα;

    4. Είναι αλήθεια η όχι ότι κοινωνικά επιδόματα για πολίτες που ζουν πολύ πιο κάτω από το όριο της φτώχειας (π.χ. μαθητικό επίδομα σε οικογένειες με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 3.000!) κατάσχονται μέσω της διαδικασίας του αναγκαστικού συμψηφισμού για την πληρωμή χρεών στο Δημόσιο (π.χ. ΕΝΦΙΑ, εισόδημα κλπ.);

    5. Είναι αλήθεια ή όχι ότι οικογένειες με πολύ χαμηλά εισοδήματα είδαν τις επιστροφές φόρων εισοδήματος να κατάσχονται (μέσω της διαδικασίας του αναγκαστικού συμψηφισμού) για χρέη προς το Δημόσιο; Πόσες περιπτώσεις αφορούν αυτές οι κατασχέσεις;

    6. Είναι αλήθεια ή όχι ότι οι αγρότες βλέπουν τις αποζημιώσεις για καταστροφές της παραγωγής τους (π.χ. λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία) να κατάσχονται (μέσω της διαδικασίας του αναγκαστικού συμψηφισμού) για χρέη προς το Δημόσιο; Πόσες περιπτώσεις αφορούν αυτές οι κατασχέσεις;

    7. Είναι αλήθεια ή όχι ότι για χρέη προς το Δημόσιο υπάρχουν εξωπραγματικά πρόστιμα, όπως
    πρόστιμο 10% για 2 μήνες καθυστέρηση
    πρόστιμο 20% για 12 μήνες καθυστέρηση
    πρόστιμο 30% για 24 μήνες καθυστέρηση
    χωρίς να εξετάσει κανείς την πραγματική αιτία της αδυναμίας πληρωμής, την αιτία του χρέους, την εισοδηματική κατάσταση κλπ.;

    8. Είναι αλήθεια ή όχι ότι για χρέη προς το Δημόσιο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ προστασία της Α' κατοικίας; Πόσες εντολές κατάσχεσης έχουν εκδοθεί;

    9. Είναι αλήθεια ή όχι ότι η αρχική διατύπωση του ΕΝΦΙΑ, όπως τον ψήφισαν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, προέβλεπε ότι για να έχεις απαλλαγή ή έκπτωση από τον φόρο, έπρεπε να μην χρωστάς σε Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία;

    10. Είναι αλήθεια ή όχι ότι ψηφίστηκαν χαριστικές ρυθμίσεις στη Βουλή με τις οποίες χορήγησαν φορολογική ενημερότητα σε επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα που είχαν μεγάλα χρέη στο Δημόσιο; Πόσο είναι το συνολικό ποσό που οφείλουν όλοι αυτοί στο Δημόσιο;

    11. Είναι αλήθεια ή όχι ότι η ρύθμιση των 100 δόσεων (η οποία δεν συνδέεται με ποσοστό του εισοδήματος), ουσιαστικά ισχύει για χρέη από 5.000 ευρώ έως 15.000 ευρώ και ποια νοικοκυριά μπορούν να ανταποκριθούν όταν έχουν ένα, αν όχι δύο, μακροχρόνια ανέργους και δεν παίρνουν καν το επίδομα ανεργίας λόγω των μνημονιακών πολιτικών;

    ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

    Ο ΣΥΡΙΖΑ Ή ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση