GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Γιατί η Λ. Κατσέλη απέσυρε όλα τα στελέχη της από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ...

"Η στενότητα του χρόνου σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα των διαδικασιών, δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της εκλογικής συμφωνίας γ...

"Η στενότητα του χρόνου σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα των διαδικασιών, δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της εκλογικής συμφωνίας για συμμετοχή στελεχών μας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Για να μην υπάρξουν τριβές, αποφασίσαμε ως Κοινωνική Συμφωνία να αποσύρουμε τις υποψηφιότητες. Η Κοινωνική Συμφωνία εξακολουθεί να δίνει τον αγώνα για τη δημιουργία ενός κοινωνικού μετώπου ανατροπής της αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής". 
Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της Κοινωνικής Συμφωνίας της Λούκας Κατσέλη. 
Η "πολυπλοκότητα" των διαδικασιών αναφέρεται στην απόφαση της Κουμουνδούρου να εξεταστεί κάθε μια υποψηφιότητα χωριστά από τις κατά τόπους κομματικές οργανώσεις. Και μόνο ύστερα από την έγκρισή τους θα προχωρούσε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στην επικύρωσή τους. 
Η κ. Κατσέλη δεν το δέχτηκε και αποφάσισε, μαζί με τα άλλα στελέχη, να αποσυρθούν όλες οι υποψηφιότητες και να κάνει αυτή την αρκετά γενική δήλωση... 

1 σχόλιο



  1. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ"... ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!

    ♦ Η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν έστειλε μέιλ στον Σαμαρά και διαμαρτυρήθηκε επειδή την ξεπέρασε με τα φουλ ακροδεξιά που ανέφερε για το εγκληματικό χτύπημα στο γαλλικό περιοδικό. «Το τεγμάτισες Αντουάν», του έγραψε.

    ♦ Δεν ξέρεις τι συμπίπτει ακριβώς: η δήλωση Μιχαλολιάκου με του Σαμαρά ή η δήλωση Σαμαρά με του Μιχαλολιάκου;

    ♦ Η ανάπτυξη θα 'ρθει μέσα από τους φράχτες. Αν κάνουμε χίλιους φράχτες, τέρμα η ανεργία.

    ♦ Μπορούμε να βάλουμε στους φράχτες και διόδια.

    ♦ Οι Γάλλοι δεν έκαναν ανώδυνη πλακίτσα για το ακροδεξιό παραλήρημα Σαμαρά. Τον έκραξαν κανονικά. Το μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό «Εξπρές» έγραψε: «Είναι δύσκολο να σε αγαπάει ο μαλάκας».

    ♦ Κωλώνει όμως ο Σαμαράς; Στις συγκεντρώσεις, αντί για γαλάζιες σημαίες, οι οπαδοί κρατούσαν φέιγ βολάν «Je suis Charlie». Οταν βγήκε με φέιγ βολάν ο Πρετεντέρης με το ίδιο σύνθημα, το θέμα γαλλιστί τεγμάτισε.

    ♦ Τι, δεν το πιστεύετε; Ναι, ο Πρετεντέρης, ο κατ' εξοχήν εκπρόσωπος, όπως έχει πει ο ίδιος στο βιβλίο του, απόκρυψης και διαστρέβλωσης ειδήσεων, αποθεώνει τους εκφραστές των ελεύθερων ιδεών. «Je suis Pretender».

    ♦ Φυσικά, στην Ελλάδα, είναι ελεύθερη η διακίνηση των ιδεών της κυβέρνησης. Δεν απαγορεύονται. Υπαγορεύονται όμως.

    ♦ Οποιος δεν έκλαψε με το γράμμα του Βενιζέλου στον Σαμαρά, δεν θα κλάψει ποτέ. Από τα γέλια.

    ♦ Οταν έγραφε το δακρύβρεχτο γράμμα ο Βενιζέλος (το οποίο έκλεισε με τη λέξη: «Κρίμα»), είχε βάλει το σιντί και άκουγε τα τραγούδια:

    • Ελεγα να σου στείλω ένα γράμμα

    • Τα δάκρυά μου για το ΠΑΣΟΚ είναι καυτά

    • Κρίμα το μπόι σου, καλέ

    • Κι όμως, Αντώνη μου, κι οι άνδρες κλαίνε

    • Το ψηφοδέλτιο, στην Κέρκυρα, μου έπεσε απ’ τα χέρια

    ♦ Γήπεδο στην ΑΕΚ έταξε ο Τσίπρας. Αν τάξει και πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό, τον ψηφίζω κι εγώ. Πετάμε. Ισοπαλία 2-2 χθες στα Χανιά, ισοφάρισε ο Πάγκαλος. Μόνο από τον Βενιζέλο δεν έχουμε φάει γκολ.

    ♦ Η Ελένη Μενεγάκη υποψήφια στο ΚΚΕ, αλλά είναι συνωνυμία. Κι έτσι, όμως, θα βγει με τα τσαρούχια. Θα λέγεται Ελένιν Μενεγάκη.

    ♦ Η διαφήμιση του Γιωργάκη αναφέρει ότι περιέχει τοποθέτηση προϊόντος.

    ♦ Η γαλλική αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια του Κικίλια για να συλλάβει τους δράστες.

    ♦ 25 χρόνια φούρναρης σε αυτή τη δουλειά, έμαθα πολύ καλά ότι, εκτός από τις σφαίρες, νικάνε τις πένες και οι λογοκριτές. Χειρότερος θάνατος ακόμη είναι η αυτολογοκρισία για να μην υπάρχει λογοκρισία.

    ♦ Η σάτιρα, πάντως, έχει όρια. Μόνο η μαλακία αυτής της κυβέρνησης δεν έχει όρια. Αντιγράφω τους Γάλλους.

    ♦ Η Λεπέν θα μπει τελικά τρίτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, μετά τον Οικονόμου και τη Νόνη Δούνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση