GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξη την Κυριακή και Χειμώνας την Δευτέρα - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, με λίγες αραιές νεφώσεις στα δυτικά, και άνοδο της θερμοκρασίας αναμένουμε την Κυριακή σ...



Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, με λίγες αραιές νεφώσεις στα δυτικά, και άνοδο της θερμοκρασίας αναμένουμε την Κυριακή στην χώρα μας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές και θα φτάσουν αρχικά τα 6 και προς το βράδυ και τα 7 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο, το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6-7 Beaufort.

Η θερμοκρασία σε άνοδο , θα φτάσει στα βόρεια τους 10 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 16 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18-19 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα αναμένουμε σημαντική,αλλά πρόσκαιρη, μεταβολή του καιρού στην χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά τμήματα ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές -ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Να τονίσουμε ότι τα φαινόμενα κατά περιόδους θα έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8-9 Beaufort. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν αρχικά τα 8-9 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8-9 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο, το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από βόρεις διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8-9 Beaufort.

Η θερμοκρασία σε πτώση , θα φτάσει στα βόρεια τους 5 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 12-13 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη στα Δυτικά και Βόρεια ο καιρός θα είναι βελτιωμένος ενώ στα Ανατολικά και νότια η ημέρα θα κυλήσει με βροχές και κατα τόπους ισχυρές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν αρχικά τα 8 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο, το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από βόρεις διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο , θα φτάσει στα βόρεια τους 8 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 12-13 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 13 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση