GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυση κατά της Ρ. Μακρή για το "κόψιμο" νομίσματος

Σε "μπελάδες" φαίνεται πως μπήκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, μετά τις δηλώσεις της περί τυπώματος 100 δισ. ευρ...

Σε "μπελάδες" φαίνεται πως μπήκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, μετά τις δηλώσεις της περί τυπώματος 100 δισ. ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος, εφόσον χρειαστεί.
Ο δικηγόρος Δημήτρης Βενετής κατέθεσε μήνυση σε βάρος της στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε το έγγραφο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Στη μήνυση αναφέρεται ότι η Ραχήλ Μακρή με την επίμαχη δήλωσή της παραβίασε το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, περί διασποράς ψευδών ειδήσεων. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τη μήνυση, η δήλωση είναι ικανή να επιφέρει ανησυχίες και φόβο στους πολίτες, να κλονίσει την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, ακόμα και να επιφέρει διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας.
Όπως είναι γνωστό, η Ραχήλ Μακρή ανέφερε πρόσφατα ότι σε περίπτωση που διακόψει τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι 100 δισ. ευρώ.

2 σχόλια


  1. ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ: Ο Άδωνις σε τηλεοπτικό στούντιο, υπόσχεται ότι η ΝΔ θα πάρει τα σπίτια του κόσμου!

    Ολόκληρο το studio ξεσήκωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης της ΝΔ με τα όσα συγκλονιστικά είπε για την άρση των πλειστηριασμών, τις Τράπεζες, μετά από το «πάγωμα» του γνωστού νόμου Κατσέλη, ο οποίος προστάτευε τον ελληνικό λαό από το να μη χάσει το σπίτι του στα χρόνια των Μνημονίων.

    Αφού πιέστηκε και τα επιχειρήματα του τηλεοπτικού τραπεζιού τα μετέτρεπε σε «διακοπές» έφτασε στο σημείο να πει το απίθανο που συνοψίζεται στο ότι δεν μπορεί να προστατεύεται για πάντα η πρώτη κατοικία, αλλιώς δεν θα… ανακάμψει η οικοδομή.

    «Θα χάσουμε τα σπίτια μας για να ανακάμψει η οικοδομική δραστηριότητα;», τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, για να προσθέσει ότι «πείτε και άλλα. Σας αφήνω…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΓΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση