GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΤΕΡΑ για το ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό

Κανένας κίνδυνος δεν υπήρξε από το ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε στο σταθμό Νουέβος Μινιστέριος του μετρό και του προαστιακού της...



Κανένας κίνδυνος δεν υπήρξε από το ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε στο σταθμό Νουέβος Μινιστέριος του μετρό και του προαστιακού της Μαδρίτης, ανακοίνωσαν κυβερνητικές πηγές στην ισπανική πρωτεύουσα, οι οποίες έκαναν λόγο για άρση του συναγερμού.

Νωρίτερα η ισπανική αστυνομία είχε ανακοινώσει την ύπαρξη ενός ύποπτου δέματος που προκάλεσε το συναγερμό και την εκκένωση του σταθμού, σύμφωνα με την εφημερίδα El Mundo.

Ο σταθμός Νουέβος Μινιστέριος επανήλθε σε κανονική λειτουργία μετά την έρευνα της αστυνομίας και τη διαπίστωση ότι το ύποπτο δέμα δεν περιείχε τίποτε επικίνδυνο.

Χθες οι ισπανικές αρχές ανέφεραν ότι εντείνονται τα μέτρα ασφαλείας γύρω από βασικά σημεία μετά από την ένοπλη επίθεση στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo στο Παρίσι όπου έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση