GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρος: Βυθίστηκε σκάφος από την κακοκαιρία

Ένα αλιευτικό σκάφος βυθίστηκε στο λιμάνι της Νάουσας, στην Πάρο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Οι πληροφορίες αναφ...


Ένα αλιευτικό σκάφος βυθίστηκε στο λιμάνι της Νάουσας, στην Πάρο, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα η βύθιση του σκάφους προήλθε από την κακοκαιρία που χτύπησε με σφοδρότητα το νησί.
Σύμφωνα με το parianostypos.gr, στην προσπάθεια ανέλκυσης του σκάφους συμμετείχαν μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων) μαζί με την Πυροσβεστική και το Λιμεναρχείο Πάρου.

Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Τα ζόμπι ξανάρχονται ! Ναι, υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που πιστεύουν και στηρίζουν Αντωνάκη, Βαγγελάκη και Γιωργάκη, στη πλειοψηφία τους άνω των 60 ετών !

    Αφού μας χρεοκόπησαν, αφού έριξαν όλα τα βάρη πάνω μας, έρχονται τα αιμοσταγή νεκραναστημένα πολιτικά ζόμπι να διεκδικήσουν τη ψήφο των Ελλήνων. Είμαστε ζώα, γίδια ! Θα αφήσουμε πάλι τη χώρα στα χέρια τους ; Έλεος, ρε παιδιά ! Κανένα νέο πρόσωπο ; Μαυρίστε τους, να πάμε στις κάλπες να τους στείλουμε στη σύνταξη εμείς με τη ψήφο μας. Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο. Μην αφήσετε τα ΖΟΜΠΙ να συνεχίσουν το έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση