GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αθήνα την Τετάρτη ο Ραχόι

Στην Αθήνα θα βρεθεί Τετάρτη ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μ...


Στην Αθήνα θα βρεθεί Τετάρτη ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «El Pais», αν και επισήμως η συνάντηση με τον κ. Σαμαρά θα γίνει στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων, στόχος της επίσκεψης του κ. Ραχόι είναι η παροχή στήριξης στον πρόεδρο της ΝΔ, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ραντεβού κλείστηκε την Κυριακή στο Παρίσι, όπου οι δύο πρωθυπουργοί συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της μαζικής διαδήλωσης κατά της τρομοκρατίας.
Περιοδεία Σαμαρά στην Άρτα – Ομιλία το απόγευμα στο Αγρίνιο

Το πρωί, επίσκεψη στον δήμο Άρτας και συζήτηση με τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη για τα τοπικά προβλήματα, την ανάπτυξη της περιοχής και τα έργα που είναι σε εξέλιξη, είχε ο πρόεδρος της ΝΔ στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο.
«Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε γιατί η Ήπειρος είναι ένα ξεχασμένο κομμάτι» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε:
«Ωστόσο, η Ήπειρος είναι στην αφετηρία για άλμα προς την ανάπτυξη, ένα μεγάλο κομμάτι από το πακέτο Γιούνκερ θα πάει στην Ήπειρο, αυτή είναι η δική μας προοπτική».
Διαβεβαίωσε ότι οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ θα δοθούν και σημείωσε ότι τα πορτοκάλια και τα ακτινίδια είναι προϊόντα που έχουν μεγάλη ζήτηση η οποία θα αυξηθεί καθώς θα λυθεί το πρόβλημα με τη Ρωσία.
Είπε ακόμη ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην προβολή των τουριστικών μνημείων τής περιοχής, όπως το ιστορικό γεφύρι και σε συνδυασμό με τα έργα υποδομής στην ανάπτυξη του τουρισμού.
Σημείωσε ότι ο τουρισμός σε συνδυασμό με τον τουριστικό τομέα δίνουν μία εικόνα θετικών προσδοκιών και προοπτικών, ενώ κατέγραψε τα αιτήματα των εκπροσώπων της περιοχής.
Στις 19.00, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε Δημοτικό Κινηματογράφο στο Αγρίνιο.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση