GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτήν την ώρα στην Ευελπίδων ο Χριστόδουλος Ξηρός

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Χριστόδουλος Ξηρός, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. ...


Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων μεταφέρθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Χριστόδουλος Ξηρός, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Βγαίνοντας από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατείτο από την ώρα της σύλληψής του το απόγευμα του Σαββάτου, απαντώντας στους δημοσιογράφους που περίμεναν εκεί, είπε: «Δεν μιλάω με νενέκους. Αντίσταση στην τρόικα»!
Σε κάθε διασταύρωση της διαδρομής, τροχονόμοι ρύθμιζαν την κυκλοφορία, ώστε η μεταγωγή του Ξηρού να γίνει με ασφάλεια.
Ο Ξηρός απολογείται στον εισαγγελέα για την απόδραση και τον βαρύ οπλισμό που βρέθηκε στο σπίτι που έμενε και συνελήφθη το Σάββατο στην Ανάβυσσο.
Σύμφωνα με πληροφορίες αφού ολοκληρωθεί η ακρόαση του απο τον εισαγγελέα Αθηνών θα μεταβεί και στα δικαστήρια Πειραια προκειμένου να επισκεφτεί και τον εκεί εισαγγελέα για την υπόθεση της απόδρασης. Όταν ολοκληρωθούν οι ακροάσεις του απο τους εισαγγελείς, θα επιστρέψει στην ΓΑΔΑ όπου και θα διανυκτερεύσει.
Νωρίτερα, από τη ΓΑΔΑ όπου βρισκόταν, ο συνήγορος του Χριστόδουλου Ξηρού Φραγκίσκος Ραγκούσης μετέφερε δήλωση του δραπέτη, όπου ανέφερε πως αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τον οπλισμό, ενώ επιμένει πως δεν είχε καμία συναναστροφή με κανέναν άλλο.


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση