GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εθνικό πένθος κήρυξε για την Πέμπτη ο Ολάντ

O πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κήρυξε την Πέμπτη «ημέρα εθνικού πένθους» στη Γαλλία κι επανέλαβε την έκκλησή του για ενό...



O πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κήρυξε την Πέμπτη «ημέρα εθνικού πένθους» στη Γαλλία κι επανέλαβε την έκκλησή του για ενότητα στην χώρα μετά την επίθεση που διαπράχθηκε εναντίον των γραφείων της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 12 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 11 στο Παρίσι.

«Το καλύτερο όπλο μας, είναι η ενότητά μας. Τίποτα δε μπορεί να μας διχάσει, τίποτα δε μπορεί να μας χωρίσει» δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος κατά τη διάρκεια ενός σύντομου διαγγέλματος προς το έθνος που αναμεταδόθηκε από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας. Οι σημαίες στα δημόσια κτίρια θα κυματίζουν μεσίστιες για ένα διάστημα 3 ημερών, γνωστοποίησε ο Ολάντ.

1 σχόλιο

  1. «Σατιρίζουν μόνο τον Μωάμεθ,και
    δεν αποκλείεται η προβοκάτσια»

    Του Αριστοτέλη Βληθιά
    Ισλαμιστές τρομοκράτες εφόνευσαν δημοσιογράφους γαλλικής σατιρικής
    εφημερίδας,ως εκδίκηση για τη σάτιρα και τα σκίτσα του Μωάμεθ.Η εφημερίδα από αυτό θα βγει ενισχυμένη.Αντίθετα,αν σατίριζε με τον ίδιο τρόπο τον Μωυσή ή τον Ιησού Χριστο,θα την είχανε κλείσει...Καθόλου λοπόν δεν αποκλείω οι δράστες να ήταν μυστικοί κομάντος της Δύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση