GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Β. Κικίλιας: Τι Ελλάδα θέλουμε

Σε μία κατάμεστη αίθουσα με πάνω από 2.000 άτομα πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική του ομιλία ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστ...


Σε μία κατάμεστη αίθουσα με πάνω από 2.000 άτομα πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική του ομιλία ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος Βουλευτής Α’ Αθήνας κ. Βασίλης Κικίλιας. Τον κ. Κικίλια προλόγισαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Μίχαλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πατούλης και η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βόζενμπεργκ.
Ο κ. Μίχαλος έκανε ειδική αναφορά στη βελτίωση της εικόνας της αγοράς στο κέντρο και τη μάχη για την πάταξη του παρεμπορίου που έγιναν επί θητείας του κ. Κικίλια στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην ανθρωπιά και την πορεία ως γιατρού του κ. Κικίλια και έκανε ειδική μνεία στις επιτυχίες του απέναντι στην τρομοκρατία.
Η κ. Βόζενμπεργκ τόνισε ότι ο κ. Κικίλιας ανήκει σε μία νέα γενιά πολιτικών που ξεχωρίζει για την εργατικότητα και το ήθος του και ότι τον στηρίζει με όλη της την ψυχή.
Ο κ. Κικίλιας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές πρέπει να απαντήσουμε με βάση τι Ελλάδα θέλουμε.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας του Β. Κικίλια
«Ατενίζουμε το αύριο με ελπίδα, με αισιοδοξία αλλά και με απόλυτη εμπιστοσύνη πως πράττουμε το σωστό. Υποσχεθήκαμε να βγούμε από τα μνημόνια που μας μπλέξανε. Υποσχεθήκαμε να αποφύγουμε την χρεοκοπία. Υποσχεθήκαμε να επαναφέρουμε την Ανάπτυξη Και τα καταφέραμε. Έξι μήνες μας χωρίζουν από το να βγούμε και επίσημα από τις όποιες μνημονιακές μας δεσμεύσεις Οι Σειρήνες ξεπετάχθηκαν στον δρόμο που οδηγεί στην Ιθάκη μας Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Δεν τσιμπάμε όμως αυτή την φορά. Δέσου καλά στο κατάρτι και άσε τις Σειρήνες να σου τάζουν πολλά»
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση