ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

«Δεν μπαίνω σε καλούπια»

Share it:


Η Βίκυ Κάβουρα σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν έχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεται στην σειρά «Δικαίωση».

Αν αντιμετώπιζες μια παρόμοια κατάσταση με την ύπαρξη τρίτου προσώπου, πώς θα τη χειριζόσουν;
«Δεν μπορώ να απαντήσω υποθετικά γιατί η κάθε σχέση είναι διαφορετική. Και όσο και αν θέλουμε να το δούμε λογικά, το συναίσθημα πάντα κυριαρχεί».

Τι κοινά χαρακτηριστικά διαπιστώνεις με την Κλαίρη;
«Και εγώ όταν θέλω κάτι το διεκδικώ έντονα, αλλά έχουμε και μια σημαντική διαφορά: Εγώ χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου δεν θα έκανα τίποτα. Πιστεύω πως ο σύντροφος σου πρέπει να έχει περιθώρια ελευθερίας, τα οποία, αν του τα περιορίσεις, τον "σκοτώνεις"».

Εσύ μπαίνεις σε καλούπια;
«Με τίποτα! Στις σχέσεις μου είτε φεύγω είτε συμβιβάζομαι κάνοντας-κάποιες υποχωρήσεις, αν έχω διαπιστώσει πως είμαι κάπου λάθος. Γενικά δεν μπαίνω σε καλούπια».
Πηγή: TvΖάπινγκ
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση