GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Με σημάδεψε βαθιά ο θάνατος της αδελφής μου"

Η Πέννυ Σταθάκη, με την πληθωρική προσωπικότητα και παρουσία, μίλησε στο περιοδικό «YES!» και στον Ανδρέα Θεοδώρου για τα παιδι...



Η Πέννυ Σταθάκη, με την πληθωρική προσωπικότητα και παρουσία, μίλησε στο περιοδικό «YES!» και στον Ανδρέα Θεοδώρου για τα παιδικά της χρόνια, το γεγονός που την σημάδεψε και αποκάλυψε αν συνάντησε ποτέ ανθρώπους στη ζωή της που θέλησαν να την εκμεταλλευτούν.

«Τα παιδικά μου χρόνια σε επίπεδο επιβίωσης και οικογενειακής ατμόσφαιρας ήταν πολύ καλά. Ωστόσο με σημάδεψε βαθιά ο θάνατος της αδελφής μου. Ήταν ένα παιδί που αιμορραγούσε και έκανε μεταγγίσεις και εγώ την περίμενα να επιστρέψει. Σε ένα από αυτά τα ταξίδια όμως δε γύρισε ποτέ. Ένα δράμα που δεν ήξερα ως παιδί πως να το αντιμετωπίσω. Υπήρξα ένα εσωστρεφές παιδί που δεν έδειχνε ποτέ τον πόνο, το θυμό, τα συναισθήματα του και πίστευε πως έπρεπε να διανύσει χιλιόμετρα για να βρει την αδελφή του. Είχα τάσεις φυγής, οι γονείς μου με έβρισκαν σε ακτίνα επτά χιλιομέτρων και με γυρνούσαν πίσω. Αυτό το έκανα για ένα χρόνο. Ήμουν πολύ πληγωμένη», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Όσο για το αν δέχτηκε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση, η ίδια με ειλικρίνεια δήλωσε «Σεξουαλικά δεν με έχει παρενοχλήσει ποτέ κανένας. Δεν αφήνω περιθώρια, είμαι πολύ καλά οχυρωμένη και ίσως πολύ τυχερή. Ωστόσο πολλές φορές δέχτηκα προτάσεις για σεξ με ανταλλάγματα. Μου το προτείνουν μέχρι σήμερα. Στα πρώτα μου ραδιοφωνικά βήματα, υπήρξε ένας ίσως από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες των Βαλκανίων που προσέγγισε τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργαζόμουν, απλά και μόνο για να με γνωρίσει. Του άρεσε η φωνή μου, γιατί θεωρούσε πως έχει βυζαντινό ηχόχρωμα. Το μόνο που έκανα μαζί του ήταν το να ακούω το «Τη Υπερμάχω» στη λιμουζίνα του (σ.σ. ζητώ συγγνώμη από τις φίλες μου που τις έπαιρνα μαζί μου μην τυχόν και συμβεί κάποιο... απρόοπτο (γέλια) Δεν υπήρχε όμως περίπτωση να με πληρώσει κάποιος για να κερδίσει κάτι από εμένα. Μισώ την συγκαλυμμένη πορνεία και θεωρώ πως είναι η μάστιγα της κοινωνίας μας σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση