GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αποτυχημένη μεταγραφή ο Σαμαράς»

Δύσκολα φαίνεται πως τα έχει βρει στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ ο Γιώργος Σαμαράς, μετά τη μεταγραφή του από τη Σέ...


Δύσκολα φαίνεται πως τα έχει βρει στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Γουέστ Μπρομ ο Γιώργος Σαμαράς, μετά τη μεταγραφή του από τη Σέλτικ το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος.
Το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί σε μόλις οχτώ παιχνίδια των «baggies» μέχρι στιγμής (πέντε στην Πρέμιερ Λιγκ, δύο στο Λιγκ Καπ και ένα στο Κύπελλο), αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Μοιραία λοιπόν, το όνομα του έλληνα διεθνή δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τη λίστα της «Daily Mail» με τις πιο αποτυχημένες καλοκαιρινές μεταγραφές, η οποία χρησιμοποίησε μάλιστα «σκληρή γλώσσα» για τον 29χρονο επιθετικό.
«Κάποτε πέρασαν δύο ολόκληρα χρόνια (2012-2014) χωρίς να σκοράρει με την εθνική ομάδα της χώρας του. Επομένως δεν προκαλεί και τόσο μεγάλη έκπληξη το γεγονός πως δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ με τη Γουέστ Μπρομ», ήταν το σχόλιο της βρετανικής εφημερίδας.
Πηγή: england365.gr

1 σχόλιο


  1. "ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ"

    "ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΔ"

    Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ δίνουν όλες οι ξένες δημοσκοπήσεις

    "156 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός βουλής το κόμμα Βενιζέλου"

    Μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προβλέπει η Oxford Economics.

    Κατά την Oxford Economics, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε τροχιά διασφάλισης αυτοδυναμίας με 156 έδρες. Όπως προσθέτει στην ανάλυσή της η Oxford Economics, ένα ποσοστό της τάξης του 36% θεωρείται εύλογο και εφικτό για μια κυβέρνηση που μάχεται τη λιτότητα.

    Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις 20 τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα δεν απέχουν πάρα πολύ από το εν λόγω ποσοστό.

    Συγκεκριμένα στις ξένες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 35%, η ΝΔ 25%, η Χρυσή Αυγή 9%, το ΚΚΕ 5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 5%, το Ποτάμι 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3% και το ΠΑΣΟΚ μένει εκτός βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση