GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόβεται η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη

Η απογευματινή εκπομπή «Αυτά είναι», της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη, στον ΣΚΑΪ, δεν θα συνεχιστεί στο δεύτερο μισό της τηλεοπτ...

Κόβεται η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη

Η απογευματινή εκπομπή «Αυτά είναι», της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη, στον ΣΚΑΪ, δεν θα συνεχιστεί στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Αν και οι παρουσιαστές της εκπομπής έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τη στηρίξουν και να την υποστηρίξουν, δεν κατάφεραν τελικά να την κρατήσουν.

Ούτε οι εμφανίσεις της Μαρίας Ηλιάκη στο Dancing with the stars απέδωσαν, αλλά ούτε και οι αλλαγές που έγιναν στην πορεία της εκπομπής, όπως η μόδα που κόπηκε και έγινε περισσότερο σχολιαστική, έφεραν θετικά αποτελέσματα στα νούμερα.

Η τηλεθέαση του «Αυτά είναι» σκαρφάλωσε κατά δύο μονάδες, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό ώστε η εκπομπή να ξεπεράσει τον μέσο όρο του καναλιού.

Έτσι, και λόγω προεκλογικής περιόδου, ο σταθμός πήρε την απόφαση να ολοκληρωθεί πρόωρα ο κύκλος της εκπομπής, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα είχε επίσης απολυθεί ένας συνεργάτης του «Αυτά είναι», χωρίς ποτέ να αντικατασταθεί.

Να θυμίσουμε ότι, τις τελευταίες ημέρες δεν προβλήθηκε η εκπομπή στον αέρα λόγω διακαναλικών συνεντεύξεων και δυστυχώς τόσο η Μαρία Ηλιάκη, ο Μάκης Πουνέντης και η Νανά Ηλιοπούλου δεν μπόρεσαν να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση