GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκανε τον πλούσιο και εξαπατούσε περιπτεριούχους

Στη σύλληψη ενός 35χρονου από την Έδεσσα που εξαπατούσε περιπτεριούχους προχώρησε η αστυνομία στο Βόλο, σύμφωνα με το e-volos.gr. Ο 35...


Έκανε τον πλούσιο και εξαπατούσε περιπτεριούχους

Στη σύλληψη ενός 35χρονου από την Έδεσσα που εξαπατούσε περιπτεριούχους προχώρησε η αστυνομία στο Βόλο, σύμφωνα με το e-volos.gr.
Ο 35χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δύο ακόμη καταδικαστικές αποφάσεις 28 μηνών φυλάκισης για παρόμοιες περιπτώσεις, συνελήφθη σε κεντρικό πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, έχοντας πάνω του μόνο 355 ευρώ.
Πρόκειται για την υπόθεση που κατήγγειλε δημοσίως ο πρόεδρος του συλλόγου περιπτερούχων Μαγνησίας, Βασίλης Τόπας, με τον άνδρα να εμφανίζεται στους επαγγελματίες και αφού τους παρουσίαζε ένα προφίλ ανθρώπου με αρκετά χρήματα, τους έπειθε να του δανείσουν από 300 έως 400 περίπου ευρώ για λίγα λεπτά της ώρας, ώστε να ειδοποιήσει την αντιπροσωπεία να του ξεκλειδώσει το πανάκβριβο αυτοκίνητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση