GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για τον ΟΦΗ!

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΟΦΗ αναμένεται, την προσεχή Δευτέρα, να καταθέσουν προσφυγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο... μετά τη σημερινή...



Οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΟΦΗ αναμένεται, την προσεχή Δευτέρα, να καταθέσουν προσφυγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο...
μετά τη σημερινή απόφαση στο νέο αίτημα για προσωρινή διαταγή μέχρι την εκδίκαση με σκοπό την προστασία της ΠΑΕ από οφειλές.
"Χαριστική" βολή για τον ΟΦΗ αποτελεί η δικαστική απόφαση από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου στο νέο αίτημα της ΠΑΕ για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Η εκδίκαση αναβλήθηκε και ορίστηκε για τις 20 Φεβρουαρίου.

Το σημαντικό όμως είναι ότι το δικαστήριο δεν δέχθηκε το νέο αίτημα για προσωρινή διαταγή έως την απόφαση, με ότι συνεπάγεται αυτό για την ομάδα! Δηλαδή η ΠΑΕ είναι επί της ουσίας απροστάτευτη!

Αντιθέτως, το δικαστήριο δέχθηκε το νέο αίτημα για την προσωρινή διαταγή σε ό,τι αφορά στους πρώην προέδρους της ΠΑΕ ΟΦΗ, και συγκεκριμένα τους κκ Γ. Κουράκη, Νίκο Μαχλά, Μάνθο Πουλινάκη, τους αδερφούς Βατσινά και Μανώλη Βρέντζο.

Στη διαδικασία, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν μπαίνει το ελληνικό δημόσιο (ασφαλιστικά ταμεία και εφορία) καθώς έχει γίνει άλλη διαδικασία για το δημόσιο στα διοικητικά δικαστήρια.

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΟΦΗ αναμένεται, την προσεχή Δευτέρα, να καταθέσουν προσφυγή στο Μονομελές, αυτή τη φορά, Πρωτοδικείο, προκειμένου να περισώσουν ό,τι μπορούν...!

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά στη Super League, η ΠΑΕ ΟΦΗ θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοργανώτριας αρχής που έχει αποφασίσει ότι από τις 12 Ιανουαρίου δεν θα ορίζει αγώνες της Κρητικής ομάδας αν η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν αποσύρει την προσωρινή διαταγή κατά της Λίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση