GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατηγικής σημασίας λόφος στο Κομπάνι στα χέρια των Κούρδων

Οι Κούρδοι μαχητές της Συρίας ανέκτησαν τον έλεγχο σήμερα ενός στρατηγικής σημασίας λόφου που είχαν καταλάβει οι τζιχαντιστές τ...



Οι Κούρδοι μαχητές της Συρίας ανέκτησαν τον έλεγχο σήμερα ενός στρατηγικής σημασίας λόφου που είχαν καταλάβει οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και από τον οποίο ήλεγχαν την κατάσταση στην πόλη εξαπολύοντας επιθέσεις, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση, άνδρες των Μονάδων Προστασίας του Κουρδικού Λαού (YPG), της μεγαλύτερης κουρδικής παραστρατιωτικής οργάνωσης της Συρίας, κατέλαβαν το λόφο Μιστένουρ έπειτα από τις βίαιες συγκρούσεις που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων, 11 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκαν και οι Κούρδοι κατέσχεσαν μία μεγάλη ποσότητα όπλων και πυρομαχικών» διευκρίνισε το Παρατηρητήριο.

Σύμφωνα με το διευθυντή της οργάνωσης, Ράμι Άμπντελ Ραχμάν, πρόκειται για μία σημαντική νίκη που χρειάζονταν οι Κούρδοι μαχητές, οι οποίοι ελέγχουν εξαπολύοντας επιθέσεις τη γραμμή ανεφοδιασμού του Ισλαμικού Κράτους που συνδέει το Χαλέπι στη δυτική Συρία με τη Ράκα, στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

1 σχόλιο


  1. Σήμερα η βρωμερή ακροδεξιά, της Σαμαρικής ΝΔ, αποκάλυψε το αληθινό της, φασιστικό και αντι-ρωσικό πρόσωπο (σε αντίθεση με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που αγαπά τον αδελφό ρωσικό λαό) !!!

    Το αχρείο και άθλιο, νεο-φιλελεύθερο Αμερικανάκι, ο μητσοτακικός
    Κωστής Χατζηδάκης, κατηγορούσε τον Γιάννη Τόλιο του ΣΥΡΙΖΑ (που έλεγε ότι μπορούμε να δανειστούμε και από τους BRICS- εδώ ολόκληρη Κίνα ΚΡΑΤΑΕΙ 6 ΤΡΙΣ ΑΜΕΡΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!), με τα εξής:

    "Και που θα βρείτε τα λεφτά; Από την Ρωσία;" (με απαξιωτικό και αντι-ρωσικό μένος, τώρα που η Ρωσία δέχεται οικονομικό πόλεμο από τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!).

    Σκατά στα μούτρα σας, δεξιοί απόγονοι των δοσίλογων της Κατοχής, Ταγματασφαλίτες, Χίτες, Γερμανοτσολιάδες, ΜΑΥ-δες και λοιποί προδότες της Πατρίδας και του ελληνικού λαού!!

    Δεξιά παλαιολιθικά καθάρματα, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!

    Ανήκετε στο παρελθόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση