GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σενάρια για νέα δίμηνη παράταση στην Ελλάδα

Μέσα στα μετεκλεγογικά σενάρια που ακούγονται για την Ελλάδα στο Βερολίνο και επειδή τα χρονικά περιθώρια της διεξαγωγής των εκλογών...


Μέσα στα μετεκλεγογικά σενάρια που ακούγονται για την Ελλάδα στο Βερολίνο και επειδή τα χρονικά περιθώρια της διεξαγωγής των εκλογών και τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης στη χώρα, εξετάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το ενδεχόμενο να δοθεί νέα δίμηνη παράταση στην Ελλάδα, ώστε να κλείσουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και να τερματιστεί το τρέχον πρόγραμμα, χωρίς να ζητηθεί νέα έγκριση του γερμανικού Κοινοβουλίου.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται η κουβέντα για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους στη Γερμανία. Κορυφαίοι οικονομολόγοι της χώρας συμφωνούν πως για να γίνει βιώσιμο το ελληνικό χρέος πρέπει να κουρεφθεί, με την προϋπόθεση να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και να συνεχίσει η Ελλάδα να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της.
Το μεγάλο αγκάθι για το κούρεμα του χρέους είναι ότι δύσκολα το συγκεκριμένο ενδεχόμενο θα περάσει από το γερμανικό Κοινοβούλιο.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση