GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό

Μεγάλο ήταν το σοκ του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε μέσα στη Λεωφόρο από τη ...

Βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό

Μεγάλο ήταν το σοκ του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ηττήθηκε μέσα στη Λεωφόρο από τη Skoda Ξάνθη.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα προκάλεσε διχασμό στις τάξεις των οπαδών του "τριφυλλιού", καθώς μία μερίδα του κόσμου χειροκροτούσε τους παίκτες για να τους εμψυχώσει εν όψει της συνέχειας και κάποιοι άλλοι ζητούσαν εξηγήσεις (σε ήπιους τόνους).

"Δεν παίξατε με πάθος, τι εμφάνιση ήταν αυτή", ρωτούσαν κάποιοι οπαδοί τον Ζέκα, ο οποίος δεν μπορούσε να δώσει καμία απάντηση.

Ακόμη πιο βαρύ ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια, λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης, και κανείς δεν είχε όρεξη να συζητήσει για τα αίτια αυτής της ήτας. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αναστασίου απέφυγε να κάνει συγκεκριμένες παρατηρήσεις και το μόνο που είπε ήταν: "Δεν κάνατε τίποτα απ' όσα είπαμε. Υποτιμήσατε τον αντίπαλο", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε πως "θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες...".

Αμφίβολος για Πλατανιά ο Καρέλης

Οσφυαλγία ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Γιάννης Αναστασίου αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον Νίκο Καρέλη στο ημίχρονου του αγώνα με την Ξάνθη. Ο νεαρός επιθετικός παραπονέθηκε για πόνο στη μέση και γι' αυτό κρίθηκε σκόπιμο να αντικατασταθεί. Η κατάστασή του εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά θα φανεί σήμερα, αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι 50-50 να παίξει με τους Κρητικούς.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση