GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκίνησαν οι ενστάσεις για τους πίνακες αναπληρωτών

Άλλαξαν οι πίνακες αναπληρωτών μετά από την εφαρμογή των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 72 του Ν.4316/2014. Όπως έκανε γνωστό το  news ....

Ξεκίνησαν οι ενστάσεις για τους πίνακες αναπληρωτών

Άλλαξαν οι πίνακες αναπληρωτών μετά από την εφαρμογή των παραγράφων 2 και 3 του άρθρου 72 του Ν.4316/2014. Όπως έκανε γνωστό το news.gr από το Υπουργείο Παιδείας δόθηκε προθεσμία ενστάσεων από τις 21/1/15 έως και τις 22/1/15 και ώρα 10.00 πμ προκειμένου να καταθέσουν τις ενστάσεις τους  οι εκπαιδευτικοί σε περίπτωση που διαπιστώνουν ότι το πτυχίο τους δεν αποκτήθηκε μετά από συμμετοχή στην εξεταστική περίοδο που εμφανίζεται στους αναρτημένους προσωρινούς πίνακες.

Σημειώνουμε ότι σημαντικές αλλαγές θα έχουμε στους πίνακες μηδενικής προϋπηρεσίας καθώς η κατάταξη δε θα καθορίζεται από την ημερομηνία κτήσης πτυχίου για τα πτυχία που αποκτήθηκαν την ίδια εξεταστική περίοδο αλλά από  το βαθμό πτυχίου. 

Σε περίπτωση, λοιπόν, που οι αναπληρωτές διαπιστώσουν ότι το πτυχίο τους δεν αποκτήθηκε μετά από συμμετοχή στην εξεταστική περίοδο που εμφανίζεται στους αναρτημένους προσωρινούς πίνακες οφείλουν να δηλώσουν υπεύθυνα, αποκλειστικά από 21-01-2015 μέχρι και 22-012015 ώρα 10:00 π.μ., σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας (για τους κλάδους ΠΕ70 & ΠΕ60) ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (για τους λοιπούς κλάδους), αντίστοιχα, αναφέροντας ότι «η κτήση του πτυχίου μου από το ………………………………………… (Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπ/σης,π.χ. Πανεπιστήμιο Πατρών), με βάση το οποίο εντάχθηκα ως εκπ/κός κλάδου …… (π.χ.ΠΕ70) με Α.Φ.Μ. ………………(π.χ. 123456789) στους πίνακες αναπληρωτών εκπ/κών σχολ. έτους 2014-15, πραγματοποιήθηκε κατά την εξεταστική περίοδο (διαγράφονται τα μη ισχύοντα) χειμερινού εξαμήνου / εαρινού εξαμήνου / Σεπτεμβρίου του …………… (ακαδημαϊκό έτος κτήσης, π.χ. 2009-10). Θα προσκομίσω, μέσω της Δ/νσης Π.Ε. / Δ.Ε.…………………(επωνυμία Δ/νσης), τη σχετική βεβαίωση από το οικείο Ίδρυμά μου εντός είκοσι (20) ημερών.» 

Κατάρτιση Πινάκων 

Κατόπιν των διατάξεων του νόμου 4316, τροποποιούνται οι πίνακες αναπληρωτών σχολικού έτους 2014-2015 των κλάδων της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης, οι οποίοι και αναρτώνται στην  ηλεκτρονική διεύθυνση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υ.ΠΑΙ.Θ.: http://e-aitisi.sch.gr. 

Ειδικότερα, οι χρονικές περίοδοι των εξεταστικών χειμερινού εξαμήνου, εαρινού εξαμήνου και Σεπτεμβρίου ορίζονται – αρχικά – και ανά ακαδημαϊκό έτος ως εξής:

α) από 01/01 έως 30/04 σε εξεταστική χειμερινού εξαμήνου,

β) από 01/05 έως 15/08 σε εξεταστική εαρινού εξαμήνου, και

γ) από 16/08 έως 31/12 σε εξεταστική Σεπτεμβρίου. 

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω υπεύθυνες δηλώσεις (Υ.Δ., βλ. Παράρτημα I), που αφορούν αποκλειστικά στη δήλωση εξεταστικής περιόδου της κτήσης πτυχίου, θα παραλαμβάνονται μόνο στην περίπτωση που η εξεταστική αυτή διαφέρει από την αναρτημένη στην ιστοσελίδα http://eaitisi.sch.gr. Λοιπές περιπτώσεις ενστάσεων κατά των αναρτημένων πινάκων αναπληρωτών ή/και διευκρινίσεων σχετικά με τους αναρτημένους προσωρινούς πίνακες αναπληρωτών, αναφορικά με την εφαρμογή των νέων διατάξεων, θα παραπέμπονται στα τηλέφωνα των υπαλλήλων της Κ.Υ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. (βλ. Παράρτημα II) προς απάντηση/διερεύνηση. 

Οι οικείες Διευθύνσεις Π.Ε. ή Δ.Ε. αμέσως με την υποβολή των ανωτέρω Υ.Δ., και το  αργότερο έως τις 22-01-2015 ώρα 10:15 π.μ., θα αποστέλλουν μόνο τις σχετικές Υ.Δ., σύμφωνα με τις ανωτέρω οδηγίες, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email Α/θμιας: t09ppe1@minedu.gov.gr, email B/θμιας: t09pde1@minedu.gov.gr) ή μέσω   τηλεομοιοτυπίας (fax Α/θμιας : 210-3442582, fax Β/θμιας: 210-3442867), στις αντίστοιχες Υπηρεσίες Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης της Κ.Υ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχει σχετική τηλεφωνική επικοινωνία με την Κ.Υ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. για την πιστοποίηση παραλαβής των υπεύθυνων δηλώσεων στα τηλέφωνα που αναφέρονται στο Παράρτημα II της παρούσης εγκυκλίου. 

Η εγκύκλιος 

Καλόγηρος Βασίλειος

1 σχόλιο

  1. Η πραγματικότητα, όπως, διαμορφώνεται από τις δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοιγμα της ψαλίδας υπέρ του Σύριζα πάνω από 6 μονάδες. Ο Σύριζα οδεύει προς το 36%, ενώ η ΝΔ αναμένεται να υποχωρήσει κι άλλο πολύ κάτω από το 28%, ίσως και στο 25-26%.

    Μεγάλη δυναμική αναπτύσσουν η Χ.Α που οδεύει προς το 7-8% και οι ΑΝΕΛ που συγκεντρώνουν ψήφους από την οριστικά δεύτερη ΝΔ και αναμένεται να ξεπεράσουν τελικά το 4 με 5%. Η τάση αυτή ενισχύεται καθημερινά γιατί Επίσκοποι, ιερείς, θεολόγοι, άνθρωποι της Εκκλησίας και των σωμάτων ασφαλείας, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, ιδιοκτήτες ακινήτων ταλαιπωρημένοι από τον ΕΝΦΙΑ, υπάλληλοι κλπ σκέφτονται σοβαρά να ψηφίσουν ΑΝΕΛ ( που έχουν κάνει συμμαχία με άλλα κόμματα ) για να τη δημιουργία κυβέρνησης στις 26 Ιανουαρίου και να μην πάει η χώρα σε νέες εκλογές ή γιατί δεν θέλουν μονοκομματική κυβέρνηση Σύριζα.

    Ο λαός μένει έκθαμβος από την καταστροφολογική εκστρατεία μαύρης διαφήμισης από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που στόχο έχει να παραδώσει ερείπια στη νέα κυβέρνηση, να διαλύσει το τραπεζικό σύστημα και την Εθνική Οικονομία, και κατά συνέπεια να καταστρέφει οικονομικά τους Έλληνες πολίτες. Η ανεύθυνη στάση, μικροκομματική και μικροπολιτική, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν φέρνει τα αποτελέσματα που θέλουν, αντιθέτως συσπειρώνουν περισσότερο κόσμο γύρω από τον Σύριζα ή τους ΑΝΕΛ, των οποίων η είσοδος στη Βουλή θεωρείται βέβαιη, αφού οι δημοσκοπήσεις δείχνουν 3,5% με πρωτοφανή,συνεχή, άνοδο.

    Ο ελληνικός λαός έχει μια ιστορική ευκαιρία, να μαυρίσει και να στείλει σπίτι τους, τους 3 πολιτικούς που κατέστρεψαν με το μνημόνιο τις νέες γενιές και το δημογραφικό της Ελλάδας. Αφού δεν ντρέπονται, αφού δεν έχουν κάνει χαρακίρι που φόρτωσαν την Ελλάδα με δημόσιο χρέος 300 δισ. ευρώ, ας τους στείλουμε εμείς στη σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση