GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ποιοι προηγούνται, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, σε σταυρούς (από κάθε κόμμα) στην Α' και Β' Αθηνών

Από τον  Στάθη Παλαιολόγο, ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.  Μαζί με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τα ποσοστά των κομμάτων, έγιναν σήμερα κα...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο,
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 

Μαζί με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τα ποσοστά των κομμάτων, έγιναν σήμερα και οι τελευταίες μετρήσεις για τα πρόσωπα που προηγούνται σε κάθε κόμμα στις μεγάλες περιφέρειες.
Από τα στοιχεία που υπάρχουν δεν σημειώνονται μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις προηγούμενες μετρήσεις στις πιο πολλές περιπτώσεις. Οι "δυάδες" της κορυφής έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει και σε ορισμένες περιπτώσεις απλώς οι δύο πρώτοι είναι "κοντά".

Έτσι στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Β' Αθηνών για τις δύο πρώτες θέσεις "κονταροχτυπιούνται" ο Δημήτρης Στρατούλης και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Στην Α' Αθηνών, καθαρά πρώτη η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ακολουθεί ο Νίκος Βούτσης.

Από τη ΝΔ το δίδυμο που είναι μπροστά στη Β' Αθηνών αποτελείται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη αλλά μπορεί να αλλάξει και η σειρά τους.
Στην Α' Αθηνών μπροστά είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας.

Στο ΠΑΣΟΚ την πρώτη θέση έχει στη Β' Αθηνών ο ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, με δεύτερη την Φώφη Γεννηματά και ακολουθεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στην Α' Αθηνών είναι καθαρά πρώτος ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Από την Χρυσή Αυγή για τις δύο πρώτες θέσεις στη Β' Αθηνών "κονταροχτυπιούνται" ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Αρης Σπίνος. Στην Α' Αθηνών εκλέγεται χωρίς σταυρό ως αρχηγός ο Ν. Μιχαλολιάκος.

Στο Ποτάμι έχει πλησιάσει πολύ στην πρώτη θέση τον Γιώργος Αμυρά ο Γρηγόρης Ψαριανός με τάση να τον περάσει. Στην Α' Αθηνών δίνουν μάχη ο Σπύρος Λυκούδης με την Αννυ Ποδηματά.

Στους ΑΝΕΛ στην Α' Αθηνών είναι μπροστά η Έλενα Κουντουρά και στην Β' Αθηνών ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών πρώτος έρχεται στην Β' Αθηνών ο Μιχάλης Καρχιμάκης και στην Α' Αθηνών ο Χρήστος Αηδόνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση