GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα άτομο σκοτώθηκε από κατολίσθηση στο Σαράγεβο

Ένα άτομο σκοτώθηκε και άλλα τρία τραυματίστηκαν από κατολίσθηση που σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην περιοχή Κακάνι της Βοσνίας – Ερ...


Ένα άτομο σκοτώθηκε και άλλα τρία τραυματίστηκαν από κατολίσθηση που σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στην περιοχή Κακάνι της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων βόρεια του Σαράγεβο.
"Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα καθώς επρόκειτο για κατολίσθηση σε περιοχή που δεν είχαμε καταγράψει κατά τη διάρκεια των πλημμυρών του περασμένου Μαΐου" δήλωσε, σήμερα, ο επικεφαλής της τοπικής δημοτικής αρχής Νερμίν Μάντρα.
Η κατολίσθηση "ισοπέδωσε" τρία σπίτια, στα οποία έμεναν συνολικά επτά οικογένειες, με 23 μέλη. Τέσσερα άτομα, εκ των οποίων και δύο παιδιά, δεν κατάφεραν να αποχωρήσουν έγκαιρα, με αποτέλεσμα ένα να χάσει τη ζωή του κι άλλα τρία να τραυματιστούν.
Τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν το πτώμα μιας γυναίκας, αλλά κατόρθωσαν να σώσουν τα δυο παιδιά της κι ένα ακόμη άτομο.
Σύμφωνα με το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων Hina, η ζωή των τριών τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση