GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι συγκεντρώσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ σε Σύνταγμα - Ομόνοια σε εικόνες

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος Τη βεβαιότητα ότι “την Κυριακή δε θα έχουμε απλά μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουμε έναν ιστορικό θρίαμβο τ...

Οι συγκεντρώσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ σε Σύνταγμα - Ομόνοια σε εικόνες
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος
Τη βεβαιότητα ότι “την Κυριακή δε θα έχουμε απλά μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουμε έναν ιστορικό θρίαμβο του λαού μας” εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Ομόνοια την Τετάρτη το βράδυ.






Δείτε φωτογραφίες:
“Από χέρι αντιλαϊκή” θα είναι η κυβέρνηση που θα υπάρχει την επομένη των εκλογών στη χώρα, εκτίμησε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πλατεία Συντάγματος.
Δείτε φωτογραφίες:




1 σχόλιο

  1. Η μοναδική ρεαλιστική ψήφος, χρήσιμη και ωφέλιμη, είναι η ψήφος στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια σταδιακή αύξηση ψηφοφόρων προς τους ΑΝΕΛ. Φεύγουν μαζικά από ΝΔ και από το χώρο των αναποφασίστων και πηγαίνουν στους ΑΝΕΛ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τους δείχνουν στο 3,5 % και με την αυξανόμενη τάση, θα πιάσουν πάνω από 5%. Είναι δεδομένο ότι έτσι θα μπορέσουν να μπουν και σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να εκπροσωπήσουν ένα τμήμα του κέντρου και της κεντροδεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση