GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισλαμικό Κράτος: "Εμείς αιματοκυλίσαμε το Παρίσι.Αρχίσαμε από τη Γαλλία"! Αυτοί είναι οι επόμενοι στόχοι...

Την ευθύνη για το μακελειό στο Παρίσι και τους 12 νεκρούς στο περιοδικό Charlie Hebdo φέρεται να αναλαμβάνει το Ισλαμικό Κράτος...



Την ευθύνη για το μακελειό στο Παρίσι και τους 12 νεκρούς στο περιοδικό Charlie Hebdo φέρεται να αναλαμβάνει το Ισλαμικό Κράτος, καθώς, ένας υψηλόβαθμος κληρικός στη Μοσούλη ανακοίνωσε ότι οι τζιχαντιστές ευθύνονται για την επίθεση.

Ο Σεΐχης Αμπού Σαάντ Αλ Ανσάρι, μιλώντας από τη Μοσούλη του Ιράκ, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ISIS, δήλωσε «Ξεκινήσαμε με την επιχείρηση στη Γαλλία για την οποία αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Θα ακολουθήσουν Βρετανία, Ηπα και άλλοι».

Ο Αλ Ανσάρι συνέχισε λέγοντας πως οι απειλές στοχεύουν προς όλες τις χώρες οι οποίες συμμετέχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις (των οποίων ηγούνται οι ΗΠΑ), από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Αμερικανοί αξιωματικοί εμφανίζονται δύσπιστοι ως προς τις δηλώσεις του Αλ Ανσάρι, ωστόσο, ήδη πολλά στελέχη του Ισλαμικού Κράτους, αλλά και σε ιστοσελίδες τις οποίες ελέγχει γράφονται κείμενα υπέρ της επίθεσης στο Charlie Hebdo.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση