GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με το βλέμμα στον Παναθηναϊκό στην Ξάνθη

Έμφαση στην τακτική έδωσαν στη σημερινή προπόνηση της Skoda Ξάνθης ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, δουλεύοντας στην αμυντ...


Έμφαση στην τακτική έδωσαν στη σημερινή προπόνηση της Skoda Ξάνθης ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, δουλεύοντας στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και στο επιθετικό κομμάτι.
Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού επιστρέφει ο Μάκης Μπαξεβανίδης, την ώρα που ο Αντώνης Ράνος ανεβάζει σταδιακά ρυθμό και προετοιμάζεται για την επάνοδό του.
Εν τω μεταξύ, η ακριτική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του μεθαυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενημερώνει τους φιλάθλους της, ότι:
Για τον αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟΥ με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας, θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια των 10 € και 5 € παιδικό, επιδεικνύοντας την κάρτα διαρκείας τους στα μπλόκα της Αστυνομίας στο «ΓΕΝΝΑΔΙΟ» και στις «Σιδηροδρομικές Γραμμές» στο δρόμο από ΚΙΜΜΕΡΙΑ.
Για τους ΜΗ κατόχους κάρτας διαρκείας, θα διατίθενται εισιτήρια των 15 € για τη ΘΥΡΑ Γ1, στα προαναφερόμενα μπλόκα της Αστυνομίας.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η είσοδος στη γήπεδο θα γίνεται με την κάρτα διαρκείας και επιδεικνύοντας το εισιτήριο που έχετε προμηθευτεί.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει από τη Δευτέρα 19/01, από τα Γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση