GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Βροχές και καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, στη νότια Πελοπόννησο, στα νησιά του Αιγαίου, καθώς και στα ανατολικά ηπειρωτικά αναμένουνε την ...

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα Βροχές και καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, στη νότια Πελοπόννησο, στα νησιά του Αιγαίου, καθώς και στα ανατολικά ηπειρωτικά αναμένουνε την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, ενώ θα σημειωθούν και λίγες σποραδικές βροχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Επιδείνωση του καιρού περιμένουμε από αργά το βράδυ και από τα δυτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -2 έως 10 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 7 έως 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως και 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σταδιακά σε δυτικούς – νοτιοδυτικούς έως 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί στα κεντρικά και νότια τμήματα και βορειοανατολικοί στις βορειότερες περιοχές, φτάνοντας τοπικά τα 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση