GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμένουν τα προβλήματα από την κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Παρά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, παραμένουν κάποια από τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική. Αντιολι...



Παρά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, παραμένουν κάποια από τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται πλέον στην Ιπποκράτειο Πολιτεία καθώς και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Οινόης. Η διακοπή της κυκλοφορίας παραμένει, ωστόσο, για την περιφερειακή οδό Πεντέλης - Ν. Μάκρης, στο ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης «414», έως τη διασταύρωση Αγ. Πέτρου, στη λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ ως το καζίνο και στη λεωφόρο Φυλής στο ύψος της Μονής Κλειστών. Τέλος, τα οχήματα δεν κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Αλεποχώρι - Βίλια, Ψάθα και Πόρτο Γερμενό.

Παράλληλα, μικροπροβλήματα από το χιονιά και τον παγετό συνεχίζουν να υφίστανται στην ορεινή Αρκαδία και Κορινθία, ενώ αποκαταστάθηκαν πλήρως τα προβλήματα που υπήρχαν σε Λακωνία, Αργολίδα και Μεσσηνία.

Λόγω του χιονιά συνεχίζει να είναι κλειστή η παλαιά εθνική Τρίπολης - 'Αργους, στον Αχλαδόκαμπο από το 36ο χλμ στα όρια του νομού Αργολίδας.

Με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Λεβίδι - Νεμέα από 47ο μέχρι 51ο χλμ.

Επίσης στην Αρκαδία, μόνο με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην ορεινή Κυνουρία, από Λεωνίδιο προς Μαρί και Κοσμά, από 'Αστρος προς 'Αγιο Πέτρο και Καστάνιτσα, στο ορεινό οδικό δίκτυο του Μαινάλου, Χρυσοβίτσι, Αλωνίσταινα, Στεμνίτσα, Καρδαρά, καθώς και στο ορεινό οδικό δίκτυο του Πάρνωνα, 'Ανω Δολιανά, Δραγούνι, Καστρί, 'Αγιος Πέτρος, Παλαιοχώρι, Αγ. Βασίλειος, Βασκίνα. Τέλος, με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω του χιονιού και του παγετού στην ορεινή δυτική Κορινθία.

Την ίδια στιγμή, Προβλήματα στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, εξακολουθούν να προκαλούν οι τελευταίες χιονοπτώσεις, αφού η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ειδικότερα, στην Αχαΐα αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων - Κλειτορίας, μέσω Πριολιθίου, Καλαβρύτων - Κλειτορίας, μέσω Λουσών, Αιγίου - Καλαβρύτων μέσω Πτέρης, Πούντας - Καλαβρύτων, καθώς και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο των Καλαβρύτων.

Επίσης, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις περιοχές Χρυσοπηγής, Βαλμαντούρας, Λακωμάτων και Ελληνικού, του δήμου Ερυμάνθου.

Στην Αιτωλοακαρνανία, αντιολισθητικές χρειάζονται στις επαρχιακές οδούς Ναυπάκτου - 'Ανω Χώρας, Μακριάς Ράχης - 'Ανω Χώρας, καθώς και στις δημοτικές ενότητες Πυλλήνης και Αποδοτίας, από την περιοχή της Σύμης. Ακόμη, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση