GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος στυλοβάτης της χώρας»

«Ο μόνος στυλοβάτης της χώρας είναι το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος απ...


«Ο μόνος στυλοβάτης της χώρας είναι το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη, στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ.
«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, όλο το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Εδώ πάλλεται η ψυχή του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος μας είναι εδώ. Εδώ είναι το σπίτι μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για δισταγμούς. Η ψήφος για την πατρίδα είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ», είπε ο κ. Βενιζέλος απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους.
Για το ΠΑΣΟΚ τόνισε πως έχει όλα τα εχέγγυα για να είναι ο εγγυητής, ο καταλύτης της εθνικής στρατηγικής από τη θέση του τρίτου κόμματος, διευκρινίζοντας, όμως, ότι «δεν είναι κυβερνητικός μπαλαντέρ, δεν θέλει σώνει και καλά να είναι κυβερνητική ουρά».
Σχετικά με το Ποτάμι, που διεκδικεί την τρίτη θέση υπενθύμισε την πορεία της ΔΗΜΑΡ για την οποία είπε ότι «μπήκε στην κυβέρνηση, βγήκε, έφυγε, γύρισε και εξαφανίστηκε». Χαρακτήρισε το Ποτάμι «κοινοπρακτικό σχήμα» και παρατήρησε πως «όλα τα ποτάμια χύνονται στη θάλασσα της εθνικής ευθύνης»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε επικίνδυνες και αδιέξοδες την πολιτική «εκφοβισμού» της Ν.Δ., ότι η χώρα θα καταστραφεί, και την πολιτική «κουτοπόνηρου εφησυχασμού» του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όλα θα πάνε καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί να παίξει ρόλο. Θεμιτό. Ετσι γίνεται στις δημοκρατίες, αλλάζουν οι κυβερνήσεις. Αλλά όταν δεν έχεις δώσει συναίνεση, δεν θα πάρεις συναίνεση», δήλωσε υπογραμμίζοντας ότι με τη συμπεριφορά του ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει συστηματικά και μακροπρόθεσμα τις προϋποθέσεις να δημιουργηθεί ένα μέτωπο εθνικής ευθύνης και συναίνεσης.

Αφησε αιχμές και για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, λέγοντας: «Κάποια στιγμή είχε φανταστεί ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο ότι θα κάνουν τη δική τους κυβέρνηση και θα διαπραγματευθούν οι δυο τους την έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο και τη μετάβαση στη νέα εποχή. Προφανώς θα πήγαιναν στις Βρυξέλλες με το τρενάκι. Αλλά είναι καλύτερα να πηγαίνεις με το αεροπλάνο γι αυτό πρέπει να δουν το σποτ του ΠΑΣΟΚ. Ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο κυβερνήτης χρειάζεται και συγκυβερνήτης έμπειρος και χρειάζεται και σχέδιο πτήσης γιατί αλλιώς μπορεί να ξεκινήσεις για κάπου και να καταλήξεις αλλού»
Ο κ. Βενιζέλος απευθύνθηκε στους Ευρωπαίους εταίρους, αναλυτές και τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους κάλεσε να μην κάνουν παρεμβάσεις σχετικά με τις επιλογές που θα κάνει ο ελληνικός λαός στις εκλογές και σημείωσες: «Μην κουνάτε το χέρι στον ελληνικό λαό και τον απειλείτε. Ξέρει και θα αποφασίσει μόνος του με αξιοπρέπεια».
Ο κ. Βενιζέλος έκανε αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου και παρατήρησε πως ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να μοιάσουν στον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ του 1981. Για όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως αναζητούν τον «χαμένο παράδεισο», αλλά τους περιμένει δυσάρεστη έκπληξη και δεν θα βρουν αυτόν τον «χαμένο παράδεισο», καθώς την κόλαση και τον παράδεισό τους χωρίζει μόνο μια πόρτα.
Δεν έκανε καμιά νύξη για το κόμματου Γιώργου Παπανδρέου λέγοντας ότι δεν ασχολείται με εσωστρεφή ζητήματα.
Μήνυμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη διάβασε στη συγκέντρωση ο αντιδήμαρχος Κώστας Ζέρβας. Στο μήνυμα του ο κ. Μπουτάρης επισήμανε ότι εκτιμά τον κ. Βενιζέλο και ότι συνέβαλε όσο κανείς άλλος για την αντιμετώπιση της κρίσης. Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε από το βήμα τον δήμαρχο.
Μετά την ομιλία του κ. Βενιζέλου ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ Χρόνης Μακρίδης παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές στη Θεσσαλονίκη και τους άλλους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια

  1. Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑΡΗ.

    ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

    ΟΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΕΛ

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαρωτική νίκη του Σύριζα ( και πολύ κοντά στην αυτοδυναμία )μετά τις αθλιότητες της ΝΔ με το τραπεζικό σύστημα και την Οικονομία ( η τελική διαφορά θα ανοίξει στις 10 μονάδες, παρά τις προσπάθειες των διαπλεκομένων ), ενώ οι ΑΝΕΛ θα πιάσουν πάνω από 4-5% γιατί ο κόσμος δεν επιθυμεί νέες εκλογές. Πρωτοφανής η αποσυσπείρωση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ. Έτσι κι αλλιώς η ψήφος στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος, αφού είναι σίγουρα δεύτερη.

    2009 Ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Παπακωνσταντίνου με συνεχείς καταστροφολογικές δηλώσεις διαλύουν την ελληνική οικονομία και φέρνουν ΔΝΤ και μνημόνιο

    2015 Η σαμαρική ΝΔ με δηλώσεις στελεχών της, με γκρίζες διαφημίσεις και με τρομολαγνία από τα φιλικά, γκαιμπελικά της ΜΜΕ, διαλύει το τραπεζικό σύστημα και την Εθνική Οικονομία για κομματικά οφέλη. Θέλει να παραδώσει ερείπια στη νέα κυβέρνηση και να διαλύσει εκ νέου την Εθνική Οικονομία και τους Έλληνες. Δεν τους νοιάζει η πατρίδα, δεν αγαπούν τους Έλληνες, ούτε καν τους ψηφοφόρους τους, των οποίων την εξόντωση απεργάζονται.

    Πρόκειται για το χειρότερο ολίσθημα, που φτάνει τα όρια της εθνικής μειοδοσίας, της ΝΔ, της οποίας το κατάντημα με τα ακραία στελέχη της ουδέποτε θα το ακολουθούσαν οι Κ. Τσάτσος, Π. Κανελλόπουλος και Κ. Καραμανλής.

    Το 2009 δηλώσεις Παπανδρέου, το 2015 γκρίζα διαφήμιση της ΝΔ. Στο μεσοδιάστημα οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος ουδέποτε αγάπησαν και πόνεσαν τον Ελληνικό λαό και τα παιδιά τους. Μοναδικό τους μέλημα το προσωπικό συμφέρον και η εξουσία. Διέλυσαν μια χώρα για τα προσωπικά τους καπρίτσια και φόρτωσαν ( μαζί με τους προηγούμενους ) τους Ελληνες με χρέος 400 δισ. ευρώ, ώστε ποτέ τα παιδιά μας να μη σηκώσουν κεφάλι.

    Ανάλγητοι, αδίστακτοι, διαλύουν τη δημοκρατία, την ομαλότητα και την Οικονομία, αντί της αξιοπρεπούς αποδοχής της ήττας. Αν ήταν άνθρωποι, αν είχαν ήθος και αξιοπρέπεια, ήδη από σήμερα θα έπρεπε να αποσύρουν τις διαφημίσεις, να τονίσουν ότι θα στηρίξουν τις προσπάθειες της νέας κυβέρνησης με κορμό τον Σύριζα, ότι δεν υπάρχει φόβος για τις καταθέσεις και ότι εγγυώνται ότι θα δώσουν τη μάχη μαζί με τον Τσίπρα και τους ΑΝΕΛ και όποιους άλλους συμμετάσχουν στη κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

    Όμως, ο προσωπικός τους εγωισμός και η τυφλωμένη κομματική προσήλώση δεν τους αφήνουν να δουν καθαρά. Προτιμούν να διαλύσουν τα πάντα, ώστε ο Τσίπρας να μη μπορεί να κυβερνήσει. Ανήθικοι, αμοραλιστές, θεσιθήρες, καταστρέφουν τις Τράπεζες και την Ελληνική Οικονομία. Αν μπορούσαν, θα προκαλούσαν και εθνική κρίση για την καρέκλα. Ω καιροί, ω ήθη ! Απίστευτη πολιτική κατρακύλα για την Σαμαρική ΝΔ.

    Η σίγουρη ,όμως, νίκη του Σύριζα με πάνω από 6 μονάδες πανελλαδικά, απελευθερώνει τους ψηφοφόρους οι οποίοι κινούνται μαζικά προς Σύριζα, ΑΝΕΛ και Χ.Α. Οι πολιτικές αθλιότητες της ΝΔ το μόνο που θα φέρουν είναι ζημιά στους Έλληνες πολίτες ακόμα και στους ψηφοφόρους της ΝΔ. 35 χρόνια κυβερνούν ( μαζί με το ΠΑΣΟΚ ) και δεν θέλουν να παραδώσουν ομαλά και δημοκρατικά την εξουσία. Φόρτωσαν τη χώρα με δυσβάσταχτο χρέος, έφαγαν τα λεφτά των πολιτών στο Χρηματιστήριο και τα ομόλογα, διέλυσαν τα ταμεία και έχουν το θράσος να προκαλούν εκροή καταθέσεων με την μαύρη, κατάπτυστη, αηδιαστική προπαγάνδα τους και να υποσκάπτουν το μέλλον των νέων και γενικά των Ελλήνων.

    Ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί άναυδος τις μεθοδεύσεις και την αθλιότητα της ΝΔ. Παραμένει ψύχραιμος γιατί ξέρει ότι στις 26 Ιανουαρίου τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά και η Ελλάδα, με τη στήριξη όλων των Ελλήνων, θα βαδίσει μπροστά, μέσα στην Ε.Ε και στο ευρώ, μαζί με τους άλλους λαούς της Ε.Ε.

    Στις 25 Ιανουαρίου θα νικήσει η ψυχραιμία, η ομαλότητα και η σταθερότητα και όχι η εξαχρείωση του πολιτικού ήθους από την ακραία, καταστροφολογική προπαγάνδα της ΝΔ. Ψήφος σε Σύριζα ή ΑΝΕΛ, ανάλογα με την ιδεολογία και τις αρχές του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτες οι εκλογες ειναι ενα ΔΗΜΟΨΗΦΙΙΣΜΑ για το ποσοι ΜΑΛΑΚΕΣ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΦΕΛΛΟΙ- ΗΛΙΘΙΟΙ- ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ -ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ- υπαρχουν (;!) ακομα σε αυτη τη χωρα που ανεδειξε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ και ποσοι ειναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ - ΣΟΒΑΡΟΙ- ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ- ΑΞΙΟΙ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ- ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ- ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΤΡΕΙΣ !!!
    Η πρωτη κατηγορια ασφαλως θα δβωσει ψηφο στο παστοκ, ΝεαΔουλεία, Ποτανι, οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ θα ψηφισουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και ΣΥΝΕΧΙΣΗ της πορειας της Ελλαδας μας!
    Μη φοβαστε καμια καριολα αγορα, καμια κοντοχοντρη πατσαβουρα Μερκελ, κανενα πουστη που λενε για "συμ,φωνημενα"
    ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ μας και
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!
    σε οποιον αρεσει,
    αλλοιως η Ευρωπη θα σβησει μαζι με την ελλαδα που την γεννησε!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ: Αποδειξτε οτι οι ΣΟΦΟΙ ειμαστε περισσοτεροι απο τους πατριδοκαπηλους, για να μπορουν τα παιδια μας να εχουν μελλον ΕΔΩ και οχι στη ξενητεια!
    Την Κυριακη θα το δουμε.....



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση