GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθησαν Αφγανοί για διακίνηση λαθρομεταναστών...

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνολικά 4 υπήκοοι Αφγανιστάν, για – κατά περίπτωση-...



Συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνολικά 4 υπήκοοι Αφγανιστάν, για – κατά περίπτωση- διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, παραβίαση όρων διαμονής, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, αντίσταση και απείθεια.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ενεργώντας στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, επιχείρησαν να ελέγξουν όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση την συνοριακή γραμμή, πλην όμως ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και μετά από λίγη ώρα και με τη συνδρομή αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου ο 20χρονος οδηγός και ο 27χρονος συνοδηγός επιχείρησαν ασκώντας βία να διαφύγουν τη σύλληψη, ωστόσο τελικώς ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Όπως διαπιστώθηκε ο 20χρονος οδηγός, χρησιμοποιώντας το όχημα ιδιοκτησίας ομοεθνή του, μετέφερε επιπλέον 4 ομοεθνείς του, εκ των οποίων οι 2 παραβίαζαν τους όρους διαμονής, με σκοπό να διευκολύνει την παράνομη έξοδο τους από την χώρα.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του 20χρονου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση