GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Κέρι με τον Ιρανό ομόλογό του στο Νταβός

O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι συναντήθηκε, την Παρασκευή, με τον Ιρανό ομόλογό του Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ στο περιθώριο των ε...


Συνάντηση Κέρι με τον Ιρανό ομόλογό του στο Νταβός

O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι συναντήθηκε, την Παρασκευή, με τον Ιρανό ομόλογό του Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ στο περιθώριο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο αμερικανικές πηγές.
«Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι και ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ είχαν συνάντηση μίας ώρας στο Νταβός», σύμφωνα με ένα σύντομο δελτίο τύπου που εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Η συνάντηση αυτή έγινε, ενώ στη Ζυρίχη ξεκίνησαν σήμερα συνομιλίες διάρκειας δύο ημερών με επίκεντρο το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.
Η Αμερικανίδα Ουέντι Σέρμαν είναι επικεφαλής της αποστολής της Ουάσιγκτον, ενώ επικεφαλής της αποστολής της Τεχεράνης έχει οριστεί ο υφυπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί.
Ο νέος κύκλος συνομιλιών, που δεν είχε προγραμματιστεί, διεξάγεται μία εβδομάδα μετά τις συναντήσεις στη Γενεύη και στο Παρίσι μεταξύ των Ιρανών και των Αμερικανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση