GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στην ΕΕ: Εκτακτη Σύνοδος υπουργών Εσωτερικών

Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρη την Ευρώπη, μετά την πολεμική ατμόσφαιρα στη Γαλλία με τις τρομοκρατικές επιθέσεις... Οι υ...



Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρη την Ευρώπη, μετά την πολεμική ατμόσφαιρα στη Γαλλία με τις τρομοκρατικές επιθέσεις...
Οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ συγκαλούνται στην Κυριακή σε έκτακτη Σύνοδο με αντικείμενο την τρομοκρατία.
Tη Σύνοδο, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και την συγκάλεσε ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ, μετά το μακελειό στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo.
Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν ο Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης Έρικ Χόλντερ.

Μετά τη λήξη της συνόδου ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, ενώ στη συνέχεια οι υπουργοί θα συμμετάσχουν σε σιωπηλή πορεία, παρουσία του προέδρου Φρανσουά Ολάντ, του πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς και πολλών πολιτικών αρχηγών.
«Είμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις κοινές προκλήσεις» τόνισε ο έλληνας επίτροπος την Πέμπτη το βράδυ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.
Η Ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής με θέμα την τρομοκρατία θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση