GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλές για βόμβα ανάγκασαν Αμερικανικά αεροσκάφη να προσγειωθούν

Μαχητικά αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ απογειώθηκαν για να τα συνοδεύσουν στον προορισμό τους στην Ατλάντα δύο αεροσκά...


Απειλές για βόμβα ανάγκασαν Αμερικανικά αεροσκάφη να προσγειωθούν

Μαχητικά αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ απογειώθηκαν για να τα συνοδεύσουν στον προορισμό τους στην Ατλάντα δύο αεροσκάφη αμερικανικών αερογραμμών το Σάββατο, μετά από απειλές για τοποθέτηση βόμβας, δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.
Τα αεροπλάνα προσγειώθηκαν με ασφάλεια στο διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον, ενώ δεν βρέθηκαν βόμβες σε αυτά και το αεροδρόμιο της Ατλάντας άρχισε και πάλι να λειτουργεί κανονικά, δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου Ρις Μακ Κρέινι.
Απειλές κατά της πτήσης 1156 της Delta Air Lines που ερχόταν από το Πόρτλαντ του Όρεγκον και της πτήσης 2492 της Southwest Airlines, από το Μιλγουόκι, είχαν θεωρηθεί αξιόπιστες, σύμφωνα με τον Μακ Κρέινι.
Σύμφωνα με αρκετά μέσα ενημέρωσης, ένας χρήστης του Twitter με το όνομα Ζόρτικ έγραψε για την τοποθέτηση βομβών στα δύο αεροσκάφη, δηλώνοντας σε μήνυμα σε ένα λογαριασμό της Delta στο Twitter: "Έχω μια βόμβα σε ένα από τα αεροπλάνα σας, αλλά ξέχασα σε ποιο όταν έφυγα από το αεροδρόμιο. Μπορείτε να με βοηθήσετε να το βρω;".
Στη συνέχεια το μήνυμα διαγράφηκε.
Ούτε το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) που διεξάγει την έρευνα, ούτε το αεροδρόμιο επιβεβαίωσαν την προέλευση των απειλών.
Η Βορειοαμερικανική Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας (NORAD) έδωσε εντολή για την απογείωση μαχητικών αεροσκαφών από τη βάση της Εθνικής Φρουράς ΜακΙντάιρ στη Νότια Καρολίνα, δήλωσε ο εκπρόσωπός της Πρέστον Σλάτσερ. Ένα ζευγάρι μαχητικών αεροσκαφών συνόδευσε το κάθε αεροπλάνο μέχρι την προσγείωσή του.
Η Southwest σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι 86 επιβάτες βρίσκονταν στο αεροπλάνο και όλοι είχαν περάσει από έλεγχο.
Εκπρόσωπος της Delta δήλωσε ότι το αεροπλάνο της μετέφερε 180 επιβάτες.
Το περιστατικό σημειώνεται πέντε ημέρες μετά τις απειλές για τοποθέτηση βόμβας σε δύο άλλες πτήσεις της Delta: μιας που έφθανε στο διεθνές αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης από το Σαν Φρανσίσκο και μιας που αναχωρούσε από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης για το Τελ Αβίβ.

1 σχόλιο

  1. Το δίλημμα των εκλογών ( μετά τα δημοσκοπικά δεδομένα που δείχνουν μπροστά τον Σύριζα με 5-6 μονάδες, μη αναστρέψιμη διαφορά, και με βάση τον εκλογικό νόμο που δεν δίνει στο 2ο κόμμα καμία μετεκλογική δυνατότητα ) διαμορφώνεται ως εξής :

    Αυτοδύναμος Σύριζα ή κυβέρνηση με κορμό τον Σύριζα.

    Όσοι θέλουν ισχυρή κυβέρνηση, σταθερότητα, όχι νέες εκλογές οδηγούνται μαζικά στον Σύριζα. Όσοι θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας και μη αυτοδυναμία του Σύριζα ( που είναι σίγουρη αν μείνουν εκτός Βουλής οι ΑΝΕΛ )τότε πηγαίνουν μαζικά ( και ειδικά πολλοί που μέχρι πρόσφατα σκέφτονταν να ψηφίσουν ΝΔ, αλλά τώρα βλέπουν ότι είναι χαμένη ψήφος ) προς το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που πιθανόν να συμμετέχουν σε κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας.

    Το δίλημμα αυτό σπρώχνει τα ποσοστά του Σύριζα και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση