GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Στη φυλακή αστυνομικός για κακοποίηση ζώου

Βαριά «καμπάνα» έριξε το Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε έναν αστυνομικό ο οποίος βασάνισε με πρωτοφανή αγριότητα ένα ανυπεράσπιστο κο...


Βαριά «καμπάνα» έριξε το Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε έναν αστυνομικό ο οποίος βασάνισε με πρωτοφανή αγριότητα ένα ανυπεράσπιστο κουτάβι, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από συναδέλφους του που κάλεσαν οι αυτόπτες μάρτυρες.
Ο ένστολος, που υπηρετεί στην ευρύτερη περιοχή, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για κακοποίηση ζώου. Την υπόθεση είχε κινήσει ένας περαστικός που είχε δει τον αστυνομικό να κλωτσάει και να χτυπά άγρια το κουτάβι με μια τσουγκράνα και στη συνέχεια να το δένει με συρματόσχοινο!
*** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου οδηγήθηκε με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί προστασίας ζώων και οπλοχρησία ένας αδίστακτος 43χρονος που συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς του Τμήματος Καστελλίου και του Τ.Α.Ε.. Είχε προηγηθεί η καταγγελία του 45χρονου γείτονά του στον δήμο Μινώα Πεδιάδος ότι πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον σκύλο του. Ο δράστης δεν είχε προλάβει να καθαρίσει το δίκαννο με το οποίο σκότωσε το άτυχο τετράποδο, όταν συνελήφθη! Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε μαζί με τέσσερα φυσίγγια.
*** Εμπιστεύτηκε έναν 44χρονο Βούλγαρο να φυλάξει τα πέντε σκυλιά της στο διάστημα της απουσίας της μια γυναίκα στην Ιαλυσό της Ρόδου, αλλά όταν επέστρεψε τα βρήκε χωρίς φαγητό και νερό και μέσα σε ακαθαρσίες! Έτσι, υπέβαλε καταγγελία για έκθεση σε κίνδυνο στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και ο αλλοδαπός συνελήφθη και θα προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση