GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ

Από την Βαρβάρα Γελαδάκη. Ιατρό Βιοπαθολόγο Υποψ. Βουλευτής Β΄Αθηνών Ν. Δ. Ο ΣΡΙΖΑ δεν δίνει πιστικές απαντήσεις και εξαντλείται ...

Από την Βαρβάρα Γελαδάκη.
Ιατρό Βιοπαθολόγο
Υποψ. Βουλευτής Β΄Αθηνών Ν. Δ.

Ο ΣΡΙΖΑ δεν δίνει πιστικές απαντήσεις και εξαντλείται σε μια επικίνδυνη παροχολογία που απορρίπτουν οι ευρωπαίοι συνομιλητές, το κυριότερο πρόβλημα είναι αν θα διατηρήσει η χώρα μια σταθερή πορεία ή θα βρεθεί σε μια άσχημη θέση με εξαθλιωμένους πολίτες και χωρίς κανένα μηχανισμό στήριξης, χωρίς συμμάχους και χωρίς εγγυήσεις. Η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντάει στις θυσίες των πολιτών και προκαλεί την ανασφάλεια των αγορών και των επενδυτών. Η πραγματικότητα δεν έχει σχέση με το λαϊκισμό και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παγιδευμένος στο προεκλογικό μοντέλο του 1981 . Μόνο που οι συνθήκες είναι διαφορετικές το 2015.

3 σχόλια

  1. Πατριωτες η Πατριδοκαπηλοι;!
    Αυτες οι εκλογες ειναι ενα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το ποσοι ΜΑΛΑΚΕΣ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΦΕΛΛΟΙ- ΗΛΙΘΙΟΙ- ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ -ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ- υπαρχουν (;!) ακομα σε αυτη τη χωρα που ανεδειξε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ και ποσοι ειναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ - ΣΟΒΑΡΟΙ- ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ- ΑΞΙΟΙ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ- ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ- ΠΑΤΡΙΔΟΛΑΤΡΕΙΣ !!!
    Η πρωτη κατηγορια ασφαλως θα δωσει ψηφο στο παστοκ, ΝεαΔουλεία, Ποτανι, οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ θα ψηφισουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και ΣΥΝΕΧΙΣΗ της πορειας της Ελλαδας μας!
    Μη φοβαστε καμια καριολα αγορα, καμια κοντοχοντρη πατσαβουρα Μερκελ, κανενα πουστη που λενε για "συμφωνημενα":
    ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ μας και
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!
    σε οποιον αρεσει,
    αλλοιως η Ευρωπη θα σβησει μαζι με την Ελλαδα που την γεννησε!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ: Αποδειξτε οτι οι ΣΟΦΟΙ ειμαστε περισσοτεροι απο τους πατριδοκαπηλους, για να μπορουν τα παιδια μας να εχουν μελλον ΕΔΩ και οχι στη ξενητεια!
    Την Κυριακη θα το δουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ: Ο Άδωνις σε τηλεοπτικό στούντιο, υπόσχεται ότι η ΝΔ θα πάρει τα σπίτια του κόσμου!

    Ολόκληρο το studio ξεσήκωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης της ΝΔ με τα όσα συγκλονιστικά είπε για την άρση των πλειστηριασμών, τις Τράπεζες, μετά από το «πάγωμα» του γνωστού νόμου Κατσέλη, ο οποίος προστάτευε τον ελληνικό λαό από το να μη χάσει το σπίτι του στα χρόνια των Μνημονίων.

    Αφού πιέστηκε και τα επιχειρήματα του τηλεοπτικού τραπεζιού τα μετέτρεπε σε «διακοπές» έφτασε στο σημείο να πει το απίθανο που συνοψίζεται στο ότι δεν μπορεί να προστατεύεται για πάντα η πρώτη κατοικία, αλλιώς δεν θα… ανακάμψει η οικοδομή.

    «Θα χάσουμε τα σπίτια μας για να ανακάμψει η οικοδομική δραστηριότητα;», τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Πειραιά, Νίνα Κασιμάτη, για να προσθέσει ότι «πείτε και άλλα. Σας αφήνω…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλες 4 μέρες μαύρης προπαγάνδας από το σάπιο καθεστώς Σαμαρά- Βενιζέλου. Άλλες 4 μέρες μαύρης προπαγάνδας από τα βρωμοκάναλα και τις βρωμοφυλλάδες.

    Άλλες 4 μέρες εκβιασμών , εντός και εκτός Ελλάδας, που στόχο έχουν να διαλύσουν το Τραπεζικό σύστημα και την Ελληνική Οικονομία και τους Έλληνες και να στηρίξουν τους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες.

    Εμετός και αηδία από τα διαφημιστικά σποτ της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Οι άνθρωποι που φόρτωσαν τις 10 επόμενες γενιές με δημόσιο χρέος 350 δισ. ευρώ, τολμάνε να ζητάνε τη ψήφο μας. Το αίμα των χιλιάδων συνανθρώπων που χάθηκαν λόγω μνημονίου από το 2010 ζητά δικαίωση. Ποιος αληθινός άνθρωπος και πατριώτης μπορεί να ψηφίσει Σαμαρά, Βενιζέλο και Γ. Παπανδρέου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση