GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδέχεται ότι είναι ...ψώνιο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε, στην εφημερίδα «Αγορά» και την Κορύνα Μαντάγαρη, για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή στην πρωινή ζ...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραδέχεται ότι είναι ...ψώνιο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε, στην εφημερίδα «Αγορά» και την Κορύνα Μαντάγαρη, για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή στην πρωινή ζώνη του Mega, αλλά και τα σχέδια του σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Πώς τα πας με το πρωινό ξύπνημα;

"Ξυπνάω στις 5.30 γιατί πηγαίνω γυμναστήριο πριν την εκπομπή. Μετά το Πρωινό μου πηγαίνω στον Rythmos Fm, όπου και προετοιμάζω την ραδιοφωνική εκπομπή μέχρι να βγω στον αέρα 7 -10μ.μ. Προσωπική ζωή, ελάχιστη! Ευτυχώς έχω τους πέντε κολλητούς μου με τις κοπέλες τους και βγαίνουμε για φαγητό κάθε Παρασκευή βράδυ, ενώ κάθε Κυριακή συναντιόμαστε σε κάποιο σπίτι και βλέπουμε ταινίες. Έχω βάλει τη δουλειά πάνω από όλα και θα το μετανιώσω. Ως δέσμευση της νέας χρονιάς θα προσπαθήσω να έχω μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στα προσωπικά μου."

Ευχήθηκες το 2015 να βρεις το ταίρι σου;

"Τον άνθρωπο που θα κάνω οικογένεια, ναι θα ήθελα να τον βρω. Γουστάρω την οικογένεια και τα παιδιά και θα ήθελα να μπω σε μια τέτοια διαδικασία."

Σαν μοναχοπαίδι θα είσαι η χαρά της μαμάς σου!

"Μοναχοπαίδι, με πατέρα ναυτικό και με μια μητέρα παντός καιρού, κλασσική γυναίκα ναυτικού. Η μάνα μου με ...παρακολουθούσε . Το έμαθα μόλις πριν από 5 χρόνια όταν βγήκε στο Mad να μιλήσει για ένα θέμα σχετικό με γονείς. Εκεί το έμαθα. Στη τρίτη γυμνασίου είχα μια βεντέτα με έναν τρία χρόνια μεγαλύτερό μου ο οποίος με έπιασε σε ένα στενάκι του Π.Φαλήρου. Την ώρα που ήμουν έτοιμος να φάω της χρονιάς μου άκουσα μια φωνή από πίσω μου να με φωνάζει « Δημήτρη!». Ήταν η μητέρα μου..."

Είσαι ψώνιο;

"Φυσικά και είμαι ψώνιο. Αν δεν γουστάρεις να ακούς τη φωνή σου στο ραδιόφωνο, αν δεν νιώθεις ωραία όταν βγαίνεις στην τηλεόραση, δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά."

Πώς τα περνάς στο πρωινό με τον Μάρκο;

"Φέτος περνάω τέλεια στο πρωινό, είμαι και φαν του Σεφερλή. Δεν μου άρεσε που μέχρι πέρυσι ήμουν λίγο «ταλιμπάν» και σήκωνα τα λάβαρα."

Έχετε γίνει φίλοι;

"Για να γίνουμε φίλοι χρειάζεται χρόνος. Στο χώρο μας δεν κάνεις φίλους εύκολα γιατί υπάρχει η ματαιοδοξία , ο ανταγωνισμός, το εφήμερο. Υπάρχει αυτό το φοβερό που το πρωί σε θάβω και σε βλέπω το βράδυ και σε φιλώ και είμαστε φίλοι."

Το Ouggachallenge ήταν δική σου ιδέα;

"Με αυτό το concept τα έπαιξα όλα για όλα. Το καλοκαίρι μου είπαν από το κανάλι ότι αν και είχα διετές συμβόλαιο, δεν υπήρχε κάτι για μένα . Μετά ήρθε η πρόταση για το Πρωινό και έπρεπε να σκεφτώ νέα ενότητα. Τηλεφώνησα στους κολλητούς μου τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τον Νίκο Βουρλιώτη και το γυρίσαμε Κυριακή για να βγει στον αέρα Δευτέρα. Όταν το είδαν στο Mega δεν τους άρεσε τόσο χύμα, αλλά επέμεινε η Έλενα Κατραβά, η αρχισυντάκτριά μας η Αγγελική Γιαννακοπούλου και ο Χρήστος Νέζος, το βγάλαμε με ρίσκο. Δόξα το Θεό που πήγε καλά, γιατί έτσι απέδειξα ότι δεν έκαναν καλά που δεν με είχαν υπολογίσει."

Αν μπορούσες να έχεις καλεσμένο τον εαυτό σου, ποιες θα ήταν οι ερωτήσεις που θα σε έφερναν σε δύσκολη θέση;

"Θα με ρωτούσα για τον Γιώργο Λιάγκα. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Ο Γιώργος είναι ένας από τους δύο φίλους που έχω κάνει μέσα στον χώρο. Αν και δεν μιλάμε πια, αυτό δεν αλλάζει. Η άλλη φίλη μου είναι η Μαίρη Συνατσάκη."

Τελικά τι τρέχει με τη Μαίρη;

"Τη Μαίρη την γνωρίζω πάνω από 10 χρόνια από το Mad, την εκτιμώ σαν επαγγελματία και τη θαυμάζω. Μου πέρασε από το μυαλό, αλλά το απέρριψα γρήγορα. Πιστεύω πως δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα. Γι΄αυτό ποτέ μην λες ποτέ..."

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνετε μαζί εκπομπή. Θα δεχόσουν αν σου γινόταν και επίσημα πρόταση;

"Είναι πολύ τιμητικό όταν ένας άνθρωπος θέλει συνεργαστεί μαζί σου. Προτεραιότητα, όμως, έχει το κανάλι μου."

Θα μπορούσες να είσαι ζευγάρι με μια γυναίκα σαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

"Ζευγάρι με την Κωνσταντίνα; Ειδικά σε αυτά ποτέ μην λες ποτέ. Πόσες φορές έχω πει με αυτήν ποτέ και τελικά κατέληξα μαζί της. Και πόσες σχέσεις δεν έχουν ξεκινήσει με ένα « «Εγώ με αυτόν; Με τίποτα»..."

Ποια προσόντα πρέπει να έχει η ιδανική γυναίκα;

"Θέλω να την θαυμάζω, να ψαρώνω με την κοπέλα μου για αυτό που κάνει. Στο θέμα της εξωτερικής εμφάνισης ενώ μου αρέσουν πολύ οι μελαχρινές με μακριά μαλλιά, πλούσιο μπούστο και μακριά δάκτυλα. Η ζωή τα έφερε έτσι και ήμουν με ξανθιές."

Ήσουν στο team επικοινωνίας του Σάκη Ρουβά.

"Ναι ήταν μια φοβερή περίοδος για μένα. Όταν του είπα ότι υπάρχει αυτή η πρόταση από το Mad μου είπε «Εγώ θέλω να μείνεις μαζί μου, αλλά κάνε ότι λέει η ψυχή σου»."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση