GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόφαση για την αξιολόγηση μια μέρα μετά τις εκλογές

«Έγκριση παροχής υπηρεσιών των στελεχών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την υποστήριξη και υλοποίηση των ε...

Απόφαση για την αξιολόγηση μια μέρα μετά τις εκλογές

«Έγκριση παροχής υπηρεσιών των στελεχών της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την υποστήριξη και υλοποίηση των επιμορφωτικών δράσεων στο πλαίσιο της Πράξης "Προκαταρκτικές ενέργειες για την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης" με κωδικό ΟΠΣ 453588 - Οριζόντια Πράξη».

Έτσι τιτλοφορείται η απόφαση που υπέγραψε ο πρώην υπουργός Παιδείας στις 26 Ιανουαρίου, μια μέρα δηλαδή μετά τις εκλογές και με την οποία εγκρίνεται η παροχή υπηρεσιών στα πλαίσια έργου της αξιολόγησης και εκτός ωραρίου της εργασίας τους για μια σειρά στελεχών της εκπαίδευσης σε Α/θμια και Β/θμια μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου του 2015.

Η απόφαση αφορά Περιφερειακούς Διευθυντές, Σχολικούς Συμβούλους, Διευθυντές Εκπαίδευσης, Προϊσταμένους Παιδαγωγικής Καθοδήγησης.

Σύμφωνα με τις προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για την εκπαίδευση παγώνει όλο το πλαίσιο της αξιολόγησης το οποίο θα αντικατασταθεί από μια άλλου τύπου αξιολόγηση που δε θα έχει τιμωρητικό χαρακτήρα.

Να σημειώσουμε ότι αναφορά στην πιο πάνω απόφαση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Δελμούζος.

Καλόγηρος Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση