GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ψηφοδέλτια της ντροπής του Γιώργου

Καμαρωτός ο Γιώργος για το κατόρθωμά του. Αφού δεν κατάφερε να πάρει τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, φέρνει το σκοτάδι (ευτυχώς μόνο για τον εαυτό του...


Καμαρωτός ο Γιώργος για το κατόρθωμά του. Αφού δεν κατάφερε να πάρει τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, φέρνει το σκοτάδι (ευτυχώς μόνο για τον εαυτό του και τους ομοίους του).
Ο Γιώργος πιστός στα όσα πρέσβευε όλα τα χρόνια της πολιτικής του παρουσίας, δηλαδή να κουβαλάει το επίθετο του πατέρα του, αποδεικνύει σήμερα περίτρανα, πως το μόνο ενδιαφέρον του ήταν να προσπαθήσει να ξεπεράσει τον πατέρα του. Το μόνο και μεγάλο του κόμπλεξ.
Να φτιάξει και αυτός ένα ΚΙΝΗΜΑ.. Και φυσικά να το κάνει τη χειρότερη χρονική στιγμή για το χώρο του κέντρου. Να το κάνει σε συνέχεια του αγώνα που ΔΕΝ έδωσε στις ευρωεκλογές για το κέντρο για την παράταξή του. Για την παράταξη που έλαβε ως κληρονομιά από τον πατέρα του και τη διέλυσε. Και μαζί με αυτή διέλυσε και την πίστη και τα όνειρα του μεσαίου χώρου.
Είναι αυτός ο άνθρωπος που όλη του ζωή ήταν βουλευτής από κούνια, υπουργός γιατί παρακαλούσε τον πατέρα του να τον κάνει και τελικά ο πρωθυπουργός που οδήγησε μονομερώς την Ελλάδα στο μνημόνιο χωρίς να συμβουλευτεί ή να πάρει άδεια από κανένα κομματικό ή εθνικό όργανο. Χωρίς να ζητήσει τη μεγάλη συναίνεση της Βουλής.

Λειτούργησε σαν βασιλιάς.. Και σήμερα ο βασιλιάς Γιώργος με τα ψηφοδέλτια της ντροπής, παρουσιάζεται ενώπιον της κοινωνίας για να θυμίσει πως η οικογενειοκρατία καλά κρατεί. Με την πιο διαλυτική της μορφή. Γιατί σε καμία άλλη μεγάλη Ελληνική πολιτική οικογένεια δεν θα συναντήσει κανείς ένα «Γιώργο»! 
Τον ακολουθούν όσοι αυτοεξαιρέθηκαν από το σύστημα και βασικά όλοι αυτοί που η μόνη τους πολιτική οχύρωση είναι το επίθετο Παπανδρέου...

Θλιβερό το ψηφοδέλτιο της ντροπής του Γιώργου που σέρνεται στα κανάλια και αντί να μιλήσει για το μέλλον της Ελλάδας, μιλά για την ευφάνταστη ανατροπή του πρώην πρωθυπουργού ..όταν ήθελε με δημοψήφισμα να σύρει την Ελλάδα στη δραχμή. Όταν έφτασε την Ελλάδα λίγο πριν τη χρεοκοπία και τον γκρεμό.
Τι ντροπή! Ένα κίνημα που στήθηκε με πολιτικό μανιφέστο την ανατροπή του Γιώργου. Του σύγχρονου ολετήρα του μεσαίου χώρου και της χώρας!
Του Γιώργου που έφτασε το ΣΥΡΙΖΑ από το 4 στο 24%. Που έβαλε τη Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr

3 σχόλια


  1. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, για τις "εξαγγελίες" Σαμαρά:

    «Εξαπατά τον λαό, όπως με το Ζάππειο 1 και 2»

    «Πριν τις εκλογές του 2012, ο κ. Σαμαράς εξαπατούσε τον ελληνικό λαό με το Ζάππειο ένα και δύο.

    Το ίδιο και σήμερα.
    Αφού καταχώνιασε το e-mail Χαρδούβελη με τις προσωπικές του δεσμεύσεις στην τρόικα, για την εφαρμογή νέων μνημονιακών μέτρων, υιοθέτησε την ρητορική των "θα"», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

    Και προσθέτει ο Πάνος Σκουρλέτης:

    «Η ίδια η πραγματικότητα όμως θέτει με αμείλικτο τρόπο τα καυτά ερωτήματα, τα οποία ελπίζουμε μέχρι τις εκλογές να βρει τρόπο να απαντήσει ο κ. Σαμαράς.

    • Γιατί διατηρεί τον ΕΝΦΙΑ όταν μας έλεγαν πως θα ήταν προσωρινός;

    • Πως μπορούν να μιλούν για φοροελαφρύνσεις και την ίδια στιγμή να παρατείνουν την έκτακτη -κατά τα άλλα- «εισφορά αλληλεγγύης»;

    • Γιατί αποκρύπτουν πως έχουν συμφωνήσει για μέτρα μείωσης των συντάξεων και κοψίματος του ΕΚΑΣ από ένα μεγάλο μέρος συνταξιούχων;

    • Γιατί δεν καταργούν την εξίσωση του φόρου στα καύσιμα;

    • Πως μπορεί ο κ. Σαμαράς να μιλά για πολιτική επενδύσεων όταν επί των ημερών του η χώρα περνά τη μεγαλύτερη περίοδο αποεπένδυσης;

    • Πως μπορεί να μιλάει για στήριξη του τουρισμού όταν ετοιμάζεται να ιδιωτικοποιήσει τα περιφερειακά αεροδρόμια και να αυξήσει τον ΦΠΑ στα ξενοδοχεία;

    Όταν στο προϋπολογισμό του 2015 προβλέπεται αύξηση των φόρων και ταυτόχρονα ο κ. Σαμαράς έχει δεσμευθεί για πρωτογενή πλεονάσματα της τάξης του 4,5% για τα επόμενα χρόνια εκ των οποίων το μεγαλύτερο μέρος θα πηγαίνει για την αποπληρωμή του χρέους, τότε όλοι συνειδητοποιούν πως αυτό που ετοιμάζει ο κ. Σαμαράς για την επόμενη ημέρα είναι μια νέα άγρια λιτότητα.

    Όσον αφορά για την ξαναζεσταμένη εξαγγελία για τις 770 χιλιάδες θέσεις εργασίας, αποτελεί πρόκληση να εκστομίζεται σε μια χώρα, που εξαιτίας της πολιτικής του, οι νέοι μεταναστεύουν και η ανεργία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

    Κύριε Σαμαρά τα ψέματα τελείωσαν, η ώρα της κρίσης πλησιάζει».


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά όλα αυτά που μας λες....
    Πες μας τώρα και που θα βρίσκαμε τα λεφτά χωρίς το μνημόνιο.Όταν θα απαντήσεις σ'αυτό το ερώτημα θα συνεχίσουμε και με τα υπόλοιπα.
    Ο χαζός, ο "βασιλιάς", ο ΓΑΠ, Ο Τζέφρυ, το "αμερικανάκι" μία λάθος απόφαση πήρε. Το μνημόνιο. Έπρεπε να αφήσει τη χώρα να χρεοκοπήσει μπας και έβαζε λίγο παραπάνω μυαλό ο έλληνας (το ε με μικρό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ 'Η ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΑΝ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ Τ ΛΕΣ ΑΥΤΑ?

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση