GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Όταν φοβηθώ τον ελληνικό λαό θα φύγω από υπουργός

«Δώστε μας χώρο, χρόνο και ανάσες» λέει ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης και περιγράφει τις θέσεις του στην «Αγορά». Η εφ...

Βαρουφάκης: Όταν φοβηθώ τον ελληνικό λαό θα φύγω από υπουργός

«Δώστε μας χώρο, χρόνο και ανάσες» λέει ο νέος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης και περιγράφει τις θέσεις του στην «Αγορά».

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος δηλώνει: «Δεν υπάρχει θέμα να σκίσουμε το προηγούμενο Πρόγραμμα, δεν υπάρχει θέμα να κάνουμε αίτηση επέκτασης του προηγούμενου Προγράμματος. Η Ευρώπη είναι πάρα πολύ επιδέξια στο να βρίσκει ευφημισμούς, φράσεις που να ικανοποιούν όλους».

Ο κ. Βαρουφάκης σημειώνει ακόμη ότι χρειάζεται μια γέφυρα του προγράμματος ενώ επεσήμανε ότι πρότεινε στον κ. Ντάισελμπλουμ να υπάρξει μια φρασεολογία που να τους ικανοποιεί όλους. 

Ο κ. Βαρουφάκης επαναλαμβάνει ότι η Ελλάδα δεν θα πάρει τη δόση και προσθέτει ότι ζήτημα υπάρχει τον Ιούνιο - Ιούλιο όταν ωριμάζουν τα ομόλογα που κατέχει η ΕΚΤ. 

Στο ερώτημα: «Ένας πρώην υπουργός οικονομικών έδειχνε στην τρόικα μια τρύπα στο τζάμι στο γραφείο του από σφαίρα» απάντησε: «Τη στιγμή που θα αρχίσω να φοβάμαι τον ελληνικό λαό θα πάψω να είμαι υπουργός».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση