GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακλαμάνης: Οι αποφάσεις πλέον στη ΝΔ θα είναι θεσμικές και όχι από λίγους - ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτά θα τα αποφασίζουμε πλέον θεσμικά, δεν θα αποφασίζονται από λίγους, από εδώ και πέρα», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, «στον ενικό» και το...

Κακλαμάνης: Οι αποφάσεις πλέον στη ΝΔ θα είναι θεσμικές και όχι από λίγους - ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτά θα τα αποφασίζουμε πλέον θεσμικά, δεν θα αποφασίζονται από λίγους, από εδώ και πέρα», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στην αντιπολιτευτική πολιτική που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στη νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο κ. Κακλαμάνης, διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν είναι υπέρ της καταστροφικής αντιπολίτευσης όπως έκανε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, σχολιάζοντας την παραλαβή-παράδοση στο Μέγαρο Μαξίμου, υπογράμμισε ότι «οι ηγέτες πολλές φορές πρέπει την ανθρώπινη διάσταση- είτε στη μεγάλη χαρά είτε στην μεγάλη στενοχώρια- να τη βάζουν στην άκρη. Δεν θα πω ότι νιώθω ικανοποιημένος με την εικόνα αυτή, το λέω ξεκάθαρα.  Ήταν έξω από τον πολιτικό πολιτισμό της παράταξης μου.

 

Δείτε το βίντεο από το Star

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση