GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δημοσκόπηση αφήνει εκτός Βουλής τον Παπανδρέου - Το τρίτο κόμμα

Στο 4% διαμορφώνεται η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της εταιρείας PULSE για το Action24. Στην τρίτη θέση αναρριχάται το «Π...


Νέα δημοσκόπηση αφήνει εκτός Βουλής τον Παπανδρέου - Το τρίτο κόμμα

Στο 4% διαμορφώνεται η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της εταιρείας PULSE για το Action24.

Στην τρίτη θέση αναρριχάται το «Ποτάμι» ενώ, μάχη για είσοδο στη Βουλή δίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Εκτός Βουλής, με τά μέχρι στιγμής δεδομένα, θα είναι το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

Σταθερό σε σχέση με της τελευταίες εβδομαδιαίες μετρήσεις της εταιρείας PULSE είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής ενώ μία οριακή πτώση του ποσοστού του εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ.

Στην παρούσα δημοσκόπηση υπάρχει και υπολογισμός των εδρών που θα κερδίσει κάθε κόμμα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να φθάνει τις 144 έδρες, να υπολείπεται δηλαδή της αυτοδυναμίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 31% έναντι 27% της Νέας Δημοκρατίας ενώ τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Ποτάμι με 6%.

Ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή με 5,5% και το ΚΚΕ με 5%. Στο όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή καταγράφεται το ποσοστό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ενώ το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου  συγκεντρώνει ποσοστό 2,5%.

Η κατανομή των εδρών, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση είναι:

ΣΥΡΙΖΑ 144
ΝΔ 80
ΠΟΤΑΜΙ 19
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 17
ΠΑΣΟΚ 16
ΚΚΕ 15
ΑΝΕΛ 9
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση