GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τις αξίες της φιλελεύθερης ψυχής μας στηρίξτε τους ΑΝΕΛ...

Από τον Νίκο Ι. Νικολόπουλο. Για τις αξίες της φιλελεύθερης ψυχής μας... Όταν, τον Ιούλιο του 2012, παραιτήθηκα από την κυβέρνηση ...

Από τον Νίκο Ι. Νικολόπουλο.


Για τις αξίες της φιλελεύθερης ψυχής μας...

Όταν, τον Ιούλιο του 2012, παραιτήθηκα από την κυβέρνηση Σαμαρά ακόμα και άνθρωποι που με γνωρίζουν από μικρό παιδί, νόμισαν ότι η απόφασή μου ήταν αδικαιολόγητη, βιαστική ή υποκινούμενη από προσωπικά ή άλλα, πιο. υπόγεια συμφέροντα.

Λίγοι πίστεψαν όσα δημόσια είπα: Ότι ο Σαμαράς δεν θα έκανε επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και ότι η ΝΔ, που ψηφίστηκε με «σημαία» της την παύση της λιτότητας, ήταν δέσμια μίας ηγετικής ομάδας που νοιαζόταν μόνο για την εξουσία, ξεπουλώντας την ιστορία, τις αξίες και τον λαό της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η στάση μου έφερε όλο το σύστημα απέναντί μου. Λοιδορήθηκα, συκοφαντήθηκα, απειλήθηκα. Τίποτα δεν με «άγγιξε», όμως. Τίποτα μεμπτό δεν βρέθηκε για μένα, παρά το γεγονός πως πολλοί προσπάθησαν να με εξοντώσουν πολιτικά.

Άντεξα. Έμεινα όρθιος. Υπερασπίστηκα την αλήθεια, τους πολίτες που με ψήφισαν και μαζί, όλους τους πολίτες που πίστεψαν ότι οι μέρες της σκληρής λιτότητας έπρεπε να τελειώσουν.

Σήμερα, μετά από 2,5 περίπου χρόνια, όλοι ξέρετε ότι έλεγα αλήθεια. Και όλοι μπορείτε να καταλάβετε πως τα διάφορα σενάρια που δημιουργήθηκαν γύρω από μένα και την παραίτησή μου, ήσαν ανυπόστατα.

Η αλήθεια, ήταν και είναι μία:
Εγώ δεν πέρασα στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο γιατί ήμουν πάντοτε στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο!
Ο Σαμαράς άλλαξε στρατόπεδο και μαζί, μετάλλαξε τη ΝΔ σε πολιτικό παραμάγαζο της τρόικας και των μεγαλοσυμφερόντων!

Τώρα πια τα ξέρετε όλα...

Βλέπετε, στα δυόμισι χρόνια που πέρασαν, όλοι... ξαναγνωριστήκαμε.
Και θα... ξαναγνωριστούμε σύντομα και πάλι.
Στην επόμενη Βουλή.

Εκεί που με την θέληση του Θεού και την δική σας εμπιστοσύνη, θα βρεθώ. Για να διεκδικήσω, μαζί με τον Πάνο Καμμένο και την εκλογική συμμαχία των ΑΝΕΛ, όσα στέρησαν από τον λαό: Πραγματική δημοκρατία και αξιοπρέπεια!

Και επίσης, να βγάλουμε την «θηλιά» που έβαλαν στον λαιμό κάθε πολίτη, να σταματήσουμε το πάρτι της διαφθοράς που ακόμα συνεχίζεται, να μάθουμε ποιοι και γιατί έφεραν τα μνημόνια, αλλά και ποιοι έγιναν πλουσιότεροι στα χρόνια της τρόικας. Επιτέλους, να στείλουμε τα λαμόγια στην φυλακή και να επιστρέψουμε τον κλεμμένο πλούτο στους πραγματικούς ιδιοκτήτες του: Τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Και έχετε τον λόγο μου: Όλα αυτά θα τα κάνουμε.
Διαφορετικά, δεν θα μας αντέξει. καμία κυβέρνηση και κανένας κυβερνήτης!

Φίλες και φίλοι,

Στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, ζητώ να μου δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσω τον αγώνα για την ελπίδα.

Ξέρετε ότι ποτέ δεν υπήρξα το «καλό παιδί των μεγάλων αφεντικών». Χρήσιμος για την πατρίδα και τον λαό ήθελα πάντοτε να είμαι, τίποτα άλλο.

Και τώρα, μας δίνεται μία ευκαιρία.

Τώρα που ο Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο βυθίζονται, οι ΑΝΕΛ αποτελούν τη μόνη δύναμη που μπορεί να στηρίξει τις ελπίδες των φιλελεύθερων πολιτών σε μία αυριανή συμμαχική κυβέρνηση.

Η ψήφος των Νεοδημοκρατών στην μεταλλαγμένη ΝΔ του Σαμαρά, ούτε χρειάζεται, ούτε και αξίζει. Γιατί οι Νεοδημοκράτες δεν πρέπει να προσφέρουν κανένα «σωσίβιο» στον Σαμαρά. Και γιατί, είτε το θέλουμε, είτε όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται...

Στο χέρι των κεντροδεξιών πολιτών είναι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος.

Η αυτοδυναμία μπορεί να δημιουργήσει ένα ακόμα αλαζονικό κόμμα εξουσίας ή να επιτρέψει στις ακραίες και άφρονες συνιστώσες του να. αλωνίζουν. Ή να γίνουμε μάρτυρες μίας ακόμα οβιδιακής μεταμόρφωσης και από τον «ΣΥΡΙΖΑ του αντιμνημονίου» να περάσουμε στον «ΣΥΡΙΖΑ του μνημονίου».

Δεν το θέλω και είμαι βέβαιος ότι δεν το θέλετε.

Στηρίξτε λοιπόν τους ΑΝΕΛ.

Τη δύναμη που θα συμβάλλει να μην κυβερνηθεί ο τόπος. μονόπαντα ή αντίθετα με την εντολή του λαού. Τη δύναμη που θα υπερασπιστεί τα εθνικά ιδεώδη, την επιχειρηματικότητα, την ιδιοκτησία.

Κοινός στόχος όλων των Ελλήνων είναι να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Όλοι μαζί!

Και αυτό θα κάνουμε από τις 26 Ιανουαρίου.

Δώστε μου δύναμη να αγωνιστώ.
Εμπιστευτείτε μου την ψήφο σας.

Για να ξεπλύνουμε τις «αμαρτίες» της γενιάς μας.
Για να δικαιώσουμε τις αξίες της φιλελεύθερης ψυχής μας!

2 σχόλια

  1. Η μοναδική ρεαλιστική ψήφος, χρήσιμη και ωφέλιμη, είναι η ψήφος στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια σταδιακή αύξηση ψηφοφόρων προς τους ΑΝΕΛ. Φεύγουν μαζικά από ΝΔ και από το χώρο των αναποφασίστων και πηγαίνουν στους ΑΝΕΛ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τους δείχνουν στο 3,5 % και με την αυξανόμενη τάση, θα πιάσουν πάνω από 5%. Είναι δεδομένο ότι έτσι θα μπορέσουν να μπουν και σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να εκπροσωπήσουν ένα τμήμα του κέντρου και της κεντροδεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση