GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πειραιάς: Εγκαινιάστηκε η πλατεία Αγίων Αναργύρων στην Παλαιά Κοκκινιά

Ο Δήμος Πειραιά εγκαινίασε σήμερα και παρέδωσε στους κατοίκους της Π. Κοκκινιάς την πλατεία Αγίων Αναργύρων, η οποία ανακατασκευάστη...


Ο Δήμος Πειραιά εγκαινίασε σήμερα και παρέδωσε στους κατοίκους της Π. Κοκκινιάς την πλατεία Αγίων Αναργύρων, η οποία ανακατασκευάστηκε εξολοκλήρου, έπειτα από δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η πλατεία έκτασης 2.200 τ.μ. διαθέτει πιστοποιημένη παιδική χαρά έκτασης 260 τ.μ., νέα περίφραξη, καινούρια παγκάκια, νέες πλακοστρώσεις, επαρκή φωτισμό και καλλωπίστηκε με λουλούδια και φυτά, αναβαθμίζοντας αισθητικά τη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων.
Τα εγκαίνια της νέας πλατείας πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.


Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ανέφερε στην ομιλία του:
«Κυρίες και Κύριοι, φίλες και φίλοι του 4ου διαμερίσματος, της Π. Κοκκινιάς, καλησπέρα. Εύχομαι χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας. Όπως είπα και χθες στα εγκαίνια της πλατείας Θεμιστοκλή, είναι ιδιαίτερη η χαρά μου, διότι είναι τα δύο πρώτα έργα που εγκαινιάζω και εγώ ως Δήμαρχος αλλά και η νέα δημοτική αρχή. Είμαι επίσης ιδιαίτερα χαρούμενος διότι αρχίζουμε και υλοποιούμε, πριν κλείσουν 5 μήνες, αυτά τα οποία υποσχεθήκαμε και πήραμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Πειραιωτών.
Θέλαμε να ξεκινήσουμε από την περιφέρεια του Πειραιά, ώστε να δώσουμε ζωντάνια σε περιοχές που την έχουν περισσότερο ανάγκη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι τα δύο πρώτα έργα μας ήταν οι δύο πλατείες στο 4ο και το 5ο διαμέρισμα. Τα δύο αυτά έργα υλοποιήθηκαν χάρη στη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Πρόεδρου της και Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη.
Είναι δύο πλατείες που θα τις χαρεί ο κόσμος, οι δημότες, κυρίως τα παιδιά. Οι παιδική χαρά είναι ασφαλής και έχει φωτισμό. Η πλατεία καθάρισε και έχει αρκετό πράσινο. Θέλουμε να προσφέρουμε χαμόγελα σε όλους μέσα στη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε.
Αυτή είναι η επιδίωξή μας. Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση του Δήμου δεν μας επιτρέπει να γίνουν όλα αυτά με ίδια κεφάλαια, όμως είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή έχουμε τον Ολυμπιακό δίπλα μας και τον Πρόεδρό του που μας βοηθούν. Θέλω να πιστεύω ότι και άλλοι, Πειραιώτες ή μη, που αγαπούν τον Πειραιά, θα έρθουν και εκείνοι να συμβάλλουν, ώστε να προοδεύσει η πόλη μας.
Είμαστε μια σοβαρή δημοτική αρχή με σύστημα, με πρόγραμμα και με σχέδιο. Νιώθω πραγματικά δυνατός και εγώ και οι συνεργάτες μου. Έχουμε ακόμα 4,5 χρόνια μπροστά μας, είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά έχουμε όλη τη διάθεση να υλοποιήσουμε, αυτά που υποσχεθήκαμε στον Πειραϊκό λαό.
Θέλω να πιστεύω ότι όλοι εσείς θα διαφυλάξετε αυτόν τον καινούριο χώρο, ώστε να διατηρηθεί και να παραμείνει καθαρός»

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε:

«Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να σας ευχηθώ μια καλή χρονιά με υγεία και χαρές σε όλους σας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που, εδώ, στην Κοκκινιά, βλέπω ανθρώπους τους οποίους γνωρίζω χρόνια, αλλά πάνω απ’ όλα που βλέπω χαρούμενα πρόσωπα, χαρούμενα παιδιά. Το έχουμε πει από την αρχή: για μας το ζητούμενο είναι τα παιδιά. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γ’ αυτά. Καθημερινά και εμείς δίνουμε τον αγώνα μας στον Ολυμπιακό, έτσι καταλαβαίνουμε και το δικό σας καθημερινό αγώνα και θέλουμε με τη σειρά μας να κάνουμε πράγματα τα οποία θα σας δώσουν χαρά και θα μπορέσει η καθημερινότητα σας να γίνεται καλύτερη.

Όπως έχω πει επανειλημμένα, καλό είναι να μιλάμε με έργα και ό, τι έχουμε υποσχεθεί να το πράττουμε στο συντομότερο δυνατό διάστημα. Άλλη μια φορά θέλω να σας ευχηθώ ό, τι καλύτερο και να ξέρετε ότι εμείς είμαστε εδώ, κοντά σας. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και άλλα έργα που τα χρειάζεται η πόλη. Θα είμαστε δίπλα σας για να τα πραγματοποιήσουμε».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση