GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς και Επίτιμος…‏

Και η Δευτέρα παρουσία του κ. Σαμαρά αποδείχτηκε καταστροφική για το τόπο παρόλο που ο επίτιμος δεν καταδικάζει. Το καταλαβαίνουμε όλοι: ...

Και η Δευτέρα παρουσία του κ. Σαμαρά αποδείχτηκε καταστροφική για το τόπο παρόλο που ο επίτιμος δεν καταδικάζει. Το καταλαβαίνουμε όλοι: έχει παιδιά και σαν καλός γονιός θέλει τη συνεχή αποκατάσταση τους. Ας μην ανησυχεί: τώρα με την επικείμενη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη Ντόρα να αρπάξει ( μέσω ψηφοφορίας μελών) την αρχηγία του κόμματος και να σύρει πρώτη το χορό του Ζαλόγγου.
Διονύσης Σταμάτης

5 σχόλια

  1. Τα δύο καθάρματα. "Μητσοτάκη κάθαρμα" σύνθημα του '65. "Πάτα τον τον πούστη τον στραβό". Σύνθημα του '12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή η ανακύκλωση είναι πολύ της μόδας τα σκουπίδια δεν καταστρέφονται αλλά επιστρέφουν με άλλη μορφή.

    Άλλη μια φορά θα μείνει στα κρύα του λουτρού η Ντόρα

    Το παρελθόν είναι ένοχο και όχι ξεχασμένο.

    Είναι ντροπή για τη λογική μας να μας “δουλεύει” ένα αγράμματο υποκείμενο του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ντόρα η συνιστώσα της Siemens της Νoυ-τόσο-Δούλας... η αθώα "συμμαθήτρια" του Μιζοφοράκου … η απορριφθείσα από τον ελληνικό λαό και η συντηρούμενη αιώνια από τα κέντρα και παράκεντρα που η ίδια εξυπηρετεί

    Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας, που η Ντόρα και τα Ντοράκια της ,τους είναι απαραίτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελάχιστος μισθός στη Γερμανία 1.473 ευρώ to 2015

    Ελπίζω, φίλε Νεοέλληνα, να πήγες να εισπράξεις το κατώτατο μισθό σου 500 ευρώ, για να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας και τους φόρους ( ΕΝΦΙΑ, κλπ ) και τα ληξιπρόθεσμα χρέη σου, ώστε να μπορέσεις να πας στη κάλπη να ψηφίσεις ξανά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του ΓΑΠ που βοηθάνε την ευημερία του γερμανικού λαού.

    Φυσικά για το οικονομικό σου χάλι ξέρεις ποιοι φταίνε, ; Ο Σύριζα και ο Καμμένος που κυβερνούσαν από το 1975 και μετά. Όχι, δεν φταίνε τα πολιτικά τζάκια και η οικογενειοκρατία, αλλά εσύ φίλε Νεοέλληνα που δεν βοηθάς τους έντιμους πολιτικούς που προσπαθούν να σώσουν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία ( στην οποία οι ίδιοι την οδήγησαν ! ).

    Σκύψε, λοιπόν, το κεφάλι στα "τρομοκρατικά" δελτία ειδήσεων των αγνών καναλιών, αγνών ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντά σου, αλλά για σένα τον άνεργο και τον νεόπτωχο !

    Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αυτοί που σπέρνουν ειδήσεις "πανικού" δεν έχουν να κερδίσουν κάτι ( πχ κρατικές θέσεις, ανέλιξη στον κρατικό μηχανισμό με υψηλούς μισθούς ) ! Όχι, είναι απλοί, αγνοί, άδολοι συμπατριώτες μας που νοιάζονται για εμάς, όχι για τον εαυτούλη τους. Αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις ακόμα. Άλλες 26 μέρες πλύσης εγκεφάλου, κατατρομοκράτησης, επειδή πιστεύουν ότι εσύ και εγώ είμαι άβουλα πλάσματα, χειραγωγημένα, ισόβιες δικές τους μαριονέτες.

    Το ερώτημα είναι πόσο αντέχεις, εγώ, εσύ και τα παιδιά μας να είμαστε ραγιάδες τέτοιων ανθρώπων ( ανιδιοτελών, βεβαίως,βεβαίως )...

    ΑπάντησηΔιαγραφή





  5. Στο ξαναζεσταμένο φαγητό κινδυνολογίας του 2012, που μας σερβίρει και πάλι η άθλια κυβέρνηση Σαμαρά και οι νταβατζήδες της, με το δουλοπρεπές ερώτημα: "ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΧΙ Η ΕΥΡΩΠΗ;", απαντάμε:

    Δεν θα πει "όχι" η Ευρώπη, τρολάκια και παπαγαλάκια της Συγγρού, γιατί τότε θα πει "όχι" και η ελληνική κυβέρνηση!!

    Και κανείς δεν θέλει μια τεράστια παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, που θα μπορούσε να προκληθεί από την αδιαλλαξία της Μέρκελ, με κίνδυνο να πτωχεύσουν οι ετοιμόρροπες Ιταλία και Γαλλία, να καταρρεύσει συνολικά το ευρώ και η ύφεση να φτάσει μέχρι τις ασιατικές αγορές και την Κίνα!!!

    Τότε θα δείτε τους Γερμανούς κυβερνώντες και τραπεζίτες να βάζουν ΠΟΛΥΥΥΥ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥΣ (βλέπε διαγραφή χρέους και αποπληρωμή με ρήτρα ανάπτυξης)!!

    Αν ήθελαν να ξεφορτωθούν το «πρόβλημα» που λέγεται Ελλάδα, να είστε σίγουροι ότι θα το είχαν ήδη κάνει!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!! Παρά επενδύουν στο φόβο με τα εδώ άθλια υποχείριά τους, Σαμαρά-Βενιζέλο και το σύστημα διαπλοκής κανάλια-τραπεζίτες-εθνικοί εργολάβοι, βλέπε νταβατζήδες!!!

    Η Ελλάδα δεν είναι Κύπρος! Είναι η 24η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο (τρομάρα μας!!!) και μια ενδεχόμενη πτώχευσή της ή μια τυχόν έξοδος της από την ευρωζώνη (κάτι που δεν προβλέπεται από καμιά συνθήκη, θεσμικά), ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΠΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 2008 ΤΩΝ ΗΠΑ, ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    Τις... σαχλαμάρες που λέτε, αφήστε να τις λέει ο αποτυχημένος Σα(χλα)μαράς, για να πέφτει το γέλιο της αρκούδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση