GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα και τις κυρώσεις στη Ρωσία

«Δεν έχω τίποτα καινούργιο να προσθέσω από χθες» τόνισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Ψάκι, απαντώντας σε ερωτήσεις για τη συ...

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα και τις κυρώσεις στη Ρωσία

«Δεν έχω τίποτα καινούργιο να προσθέσω από χθες» τόνισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζένιφερ Ψάκι, απαντώντας σε ερωτήσεις για τη συνάντηση στην ΕΕ (των υπουργών Εξωτερικών), σε σχέση με τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας και τη θέση της νέας ελληνικής κυβέρνησης.

Η κ. Ψάκι επεσήμανε ότι «αυτό που είπα χθες (προχθές), είναι να αφήσουμε (να δούμε) τι θα συζητηθεί εντός της ΕΕ».

Κατά την προχθεσινή αναφορά της, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επεσήμανε ότι «προφανώς, εκτιμούμε τη συνεργασία των Ευρωπαίων εταίρων μας στην εφαρμογή των κυρώσεων που υιοθετήθηκαν από την ΕΕ και συνεργαζόμαστε ώστε να βοηθήσουμε στον τερματισμό της κρίσης στην Ουκρανία».

Απαντώντας σε ερώτηση για την Ελλάδα, σημείωσε ότι «η ελληνική κυβέρνηση είναι νέα, μόλις μερικών ημερών. Προφανώς, αναμένουμε να έχουμε συνομιλίες με μια σειρά από χώρες. Υπήρξαν και στο παρελθόν, όπως γνωρίζετε, συζητήσεις σχετικά με το τι είναι ωφέλιμο ή όχι για τις κυρώσεις της ΕΕ που οδήγησαν στις αποφάσεις που έχουν ληφθεί. Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο. Αλλά δεν νομίζω ότι είμαστε σε σημείο για να ανησυχούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση