GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι εκλογές έρχονται σε μία περίοδο που εμείς τη θέλαμε»

Ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης με τα στελέχη, τους  εργαζόμενους και πλήθος φί...



Ευχές για το νέο έτος αντάλλαξε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης με τα στελέχη, τους  εργαζόμενους και πλήθος φίλων του κόμματος που από νωρίς είχαν επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ στην οδό Εσπερίδων 48 στην Καλλιθέα για να ευχηθούν «Καλή Χρονιά και νίκη του ΛΑ.Ο.Σ στις επερχόμενες εκλογές».

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους συγκεντρωμένους, ο Πρόεδρος του κόμματος τόνισε μεταξύ άλλων ότι η προεκλογική περίοδος ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΛΑ.Ο.Σ.

«Οι εκλογές έρχονται σε μία περίοδο που εμείς τη θέλαμε. Ο Σαμαράς και ο συνέταιροι του, καίρια τραυματισμένοι, προσπαθούν να επιβάλουν την πόλωση μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος όμως, δεν τους ακολουθεί.

Η γενικότερη εικόνα της Βουλής ήταν αποκαρδιωτική. Χθες διάβασα στην «ΕΣΤΙΑ» ότι αυτοκαταργήθηκε η πλέον καταστροφική Βουλή, από την μεταπολίτευση. Μας χρειάζεται το Ελληνικό κοινοβούλιο για την σοβαρότητα μας, τη συνέπεια μας και την υπευθυνότητά μας» κατέληξε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ

9 σχόλια

  1. Στο μικροσκοπιο του ΣΔΟΕ βρισκονται τα οικονομικα του ΛΑΟΣ και ειδικοτερα η διαχειριση των πορων του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ συμφωνα με απαντηση του Υφυπουργου οικονομικων Γιωργου Μαυραγανη στη βουλη!!!!Η εγγραφη απαντηση του Υφυπουργου διαβιβαστηκε στο κοινοβουλιο μετα απο σχετικη ερωτηση τηs βουλευτου των ΑΝ.ΕΛ.Μαριναs Χρυσοβελωνη οπου μεταξυ αλλων επικαλειτο καταγγελιεs του πρωην προεδρου του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ συμφωνα με τιs οποιεs ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΛΑΟΣ!!!!!Το Σωμα Οικονομικου Εγκληματοs Κατοπιν Εισαγγελικηs Παραγγελιαs Διενεργει Σχετικη Ερευνα η οποια βρισκεται σε εξελιξη απαντησε ο κ.ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ!!!!!!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρωην Περιφερειαρχηs του ΛΑΟΣ στην Κρητη Γεωργιοs Καρτσωληs ειπε το ΚΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ANGOREA ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΣ;;;;;;;ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ BRUKSELLES ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΣ;;;;;;;Τι γινεται με τα οικονομικα του κομματοs και τιs επιδοτησειs που παιρνει;;;;;Μαθαινω αλλο σκανδαλο σε ευρωπαικο επιπεδο προκειται να σκασει μα εσυ δεν εισαι αρχηγοs κομματοs ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ!!!!!!Ο Βουλευτηs σου Αστεριοs Ροντουληs πηρε τα χρηματα των υπαλληλων του και εσυ δεν τολμησεs ουτε να τον επιπληξειs ΓΙΑΤΙ;;;;;;;Μηπωs επειδη ΕΝΟΧΟΣ ΕΝΟΧΟΝ ΟΥ ΠΟΙΕΙ;;;;;;ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΟΠΡΙΕΣ ΟΥΣΤ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι βουλευτεs και πρωην βουλευτεs που θα κληθουν εντοs 15 ημερων που θα κληθουν να φερουν προσθετα δικαιολογητικα ειναι ο προεδροs του ΛΑΟΣ Γιωργοs Καρατζαφερηs 32.000 χιλιαδεs ευρω-Αρηs Σταθακηs ΝΔ 120.000 χιλιαδεs ευρω-Γιαννηs Σκουλαs ΠΑΣΟΚ 81.000 χιλιαδεs ευρω-Ηλιαs Καλλιωραs ΝΔ 55.000 χιλιαδεs ευρω-Γεωργιοs Αναγνωστοπουλοs ΝΔ 44.000 χιλιαδεs ευρω!!!!!!Τα λαμογια οι απατεωνεs οι ξευτιλισμενοι οι βρωμεροι τα σιχαματα τα βοθρολυματα δεν ΔΗΛΩΣΑΝ 110.000.000 ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΥΣΤ Η ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΛΟΠΟΤΑΜΟΥ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΟΠΡΙΑ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΣΤ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τις μεγαλύτερες πουτάνες που έχουν περάσει από τη βουλή.
    Δάσκαλος και κουμπάρος του άλλου καθάρματος του Αδ-όνειδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το Νομο-3213/2003 προβλεπονταν οι ποινικεs κυρωσειs (αρθρο 4)η ποινικη διαδικασια (αρθρο 5)ο καταλογισμοs των ποσων που αντιστοιχουσαν στα''παρανομα οφελη''(αρθρο 6)και διαφοροι περιορισμοι που επρεπε να ισχυουν για τουs''δημοσιουs λειτουργουs''σε σχεση με ιδιοτητεs που δημιουργουν''ευννοικεs συνθηκεs''για προσπορισμο''παρανομων οφελων''η''αποκρυψη εισοδηματων''(αρθρο 7)συμμετοχη σε offshore εταιρικα σχηματα Νομοs-3849/2010 διασφαλισθηκε η''πονικη ασυλια οπου και σε οποια μορφη και αν βρισκονται 3932/2011!!!!!!!Το συγκεκριμενο Νομο ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ!!!!!!!!!ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΓΑΛΑΤΑΣ Ο ΣΑΝΟΠΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΛΟΠΟΤΑΜΟ Η ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Bουλευτηs τηs ΝΔ Βυρων Πολυδωραs στιs 10/06/2013 κατεθεσε ερωτηση προs το Υπουργειο Οικονομικων για τιs οffshore!!!!Απο τιs 6.575 αλλοδαπεs εταιριεs που εκμεταλευονται τα ακινητα στην ελλαδα ελεγχονται 315 εκ των οποιων εχει ολοκληρωθει ο ελεγχοs σε 34 απο αυτεs με εσοδα για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ 40.068.785.61 εκ ευρω=13.500.000.000 δισεκατομυρια δραχμεs!!!!!o proedroσ του ΛΑΟΣ ειπε μα τι πραγματα ειναι αυτα!!!!!!!οι offshore δΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΙS''ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!!!!!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΜΑΣΩΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΗ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs τηs ΝΔ Κωσταs Μαρκοπουλοs στην βουλη Αφου αποκαλεσε μπροσταρη του παπανδρεου και του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Γιατι αντιδρα ο κ.καρατζαφερηs στην προταση ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ διατελεσαν Υπουργοι η Υφυπουργοι η Αρχηγοι κομματων απο το 1974 και μετα;;;;;;;Εμειs δεν φοβομαστε εμειs ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ 40 ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!Εμειs δεν εχουμε καναλι παραπλανησηs στο κομμα μαs ουτε εχουμε κατι να φοβηθουμε!!!!!!Ο βρωμιαρηs με τον καθετηρα ο ΣΑΒΑΝΟΤΣΕΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο προεδροs του ΛΑΟΣ γιωργοs καρατζαφερηs ειπε Μειωση μισθων;;;;;εαν χρειαζεται θα το κανουμε!!!!!Τι ηταν ο 13οs μισθοs των εργαζομενων;;;;;Τι ηταν το δωρο των Χριστουγεννων και του Πασχα ;;;;;;Μα τιποτα λιγοτερο απο ενα περιεργο κεκτημενο!!!!!!Δεν μπορει να ουρησει εχει καθετηρα Ο ΚΩ...ΛΟΣ Η ΘΑ ΚΛΑΝΕΙ Η ΘΑ ΧΕΖΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οffshore No1 Homeric TCI-Offshore No2 Catalina International Limited (Sunlight Delight Ltd)-Offshore No3 Deckrock 79 junction Road London 23/02/2005 diaxeiristis Mr George karatzaferis 23/02/2005 grammateas Ms Cristine Papakyriakoy !!!!!!Το λαμογιο ο απατεωναs η σιχαμερη βρωμοκουραδα η συγκωλητικη ουσια ο ανθυποτιποταs ο ξευτιλισμενοs παλιανθρωποs ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΒΡΩΜΟΜΑΣΩΝΟΣ Η ΒΡΩΜΟΚΟΠΡΙΑ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΗ ΟΥΣΤ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση