GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη ΔΗΛΩΣΗ Μαρινάκη για ΠΑΟΚ και μεταγραφές!

Καυστικός με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η αντικατάσταση του Μίτσελ από τον Βίτορ Περέιρα, αλλά και για τις μεταγραφές ήταν ο...



Καυστικός με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η αντικατάσταση του Μίτσελ από τον Βίτορ Περέιρα, αλλά και για τις μεταγραφές ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
«Θα στηρίξουμε το πλάνο του νέου προπονητή», τόνισε.
Αναλυτικά, τα λεγόμενα του προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ:
«Για εμάς ήταν συνειδητή απόφαση η αλλαγή προπονητή. Δεν έγινε μέσα σε μία μέρα και αποφασίσαμε σε αυτή τη χρονική στιγμή να γίνει αυτή η αλλαγή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν πρωταθλητή. Όταν μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό έχει μεγάλο προϋπολογισμό σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες, δεν πρέπει να αγχωνόμαστε μέσα και μακριά από το γήπεδό μας και να έρχεται με δυσκολία ένα αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι ήταν ανάγκη να γίνει μία αλλαγή, γιατί ο β' γύρος θα είναι πιο δύσκολος.

Θέλουμε με κάθε τρόπο αυτή η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Φέραμε ένα προπονητή που αναλαμβάνει την ομάδα σε μία δύσκολη κατάσταση και έχει ζήσει ανάλογες καταστάσεις στην πατρίδα του. Ξέρει τι σημαίνει πίεση, ξέρει τι σημαίνει να κερδίζεις πάντα σε μία ομάδα και το έχει κάνει με επιτυχία. Παράλληλα, διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο κάποιους παίκτες με διαφορετικό προφίλ. Είναι ένας προπονητής που μπορεί υπό πίεση να παίρνει τις σωστότερες αποφάσεις. Όλα αυτά τα κριτήρια τα λάβαμε υπ' όψιν μας. Ελπίζουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός θα είναι πρώτος και στο τέλος της σεζόν θα είναι πρωταθλητής».

Για τη συνεργασία με τον Μίτσελ και την πρόσληψη Περέιρα: «Όταν πραγματοποιείς μία πρόσληψη ενός προπονητή, όπως είναι ο κ. Περέιρα, δεν είναι για έξι μήνες ή για έναν χρόνο. Είμαστε ο Ολυμπιακός και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε. Θέλουμε να βλέπουμε το καλύτερο δυνατό θέαμα. Ο Μίτσελ ήταν γνώστης του ποδοσφαίρου, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, χρειαζόταν ένας που θα είναι γνώστης σε δύσκολες συνθήκες.

Ο Περέιρα έχει εργαστεί σε παρόμοιες συνθήκες, ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι της Πορτογαλίας, όλα αυτά είναι θετικά κριτήρια για να τον προσλάβουμε. Πριν από δύο χρόνια όταν αποφασίσαμε να κάνουμε μία ανάλογη προπονητή, κάποιοι δημοσιογράφοι έγραφαν και ασκούσαν την κριτική τους. Όταν έφυγε αρχίσατε τους ύμνους και φέραμε τον Μίτσελ, λέγατε πάλι διάφορα, τώρα που έφυγε αρχίσατε να κλαίτε, μακάρι να γίνει το ίδιο και με τον κ. Περέιρα».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν έχει κάνει ακόμη προπόνηση με την ομάδα και δεν μπορεί να βγάλει συμπεράσματα από το παιχνίδι που είδε με τον Φωστήρα. Μπορεί να δει τις λύσεις που έχει σε ένα επίσημο παιχνίδι και θα δούμε μετά τι θα γίνει. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να κάνει κάποια μεταγαρφή για να κερδίσει τον Πλατανιά, τον Λεβαδειακό, τον Πανιώνιο που έχουν παιδιά τον 750 ευρώ.

Χρειάζεται να κάνει μεταγραφές για να κερδίσει τον σημερινό ΠΑΟΚ; Που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τα τελευταία ματς. Τα έχετε σκεφτεί όλα αυτά τα πράγματα. Έχουμε παίκτες που παίρνουν 1,5 εκατ. ευρώ και 2 εκατ. ευρώ. Νομίζω ότι απαντάω με αυτό στην ερώτησή μας. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Περέιρα θα δει το ρόστερ και θα επανέλθει για να μας πει τι χρειάζεται. Θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε το πλάνο του».

Για το αν ο Περέιρα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει ο ίδιος για τον σύλλογο: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλά να σας πει. Καλύτερα να μιλήσετε μαζί του. Αυτά που είχα πει πριν από 4,5 χρόνια, νομίζω ότι τα περισσότερα έχουν πραγματοποιηθεί. Ήθελα να δούμε έναν Ολυμπιακό αυτάρκη, να συνεχίζει να κερδίζει πρωταθλήματα. Στα 4,5 χρόνια αυτά έχουν πραγματοποιηθεί αρκετά από αυτά που περίομενα. Από σήμερα είναι μαζί μας ο κ. Περέιρα, ο οποίος έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες με την Πόρτο στο παρελθόν. Η Πόρτο είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί, κερδίζει, φτιάχνει παίκτες και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό . Έχει πολύ καλούς σκάουτερ, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Εκεί χρειάζεται ένας άνθρωπος σαν τον κ. Περέιρα, να τους διαχειριστεί και να δουλέψουν υπό πίεση. Είναι ο προπονητής που μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά μας».

1 σχόλιο


  1. "ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΜΑΡΑ"

    "ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΝΔ"

    Αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ δίνουν όλες οι ξένες δημοσκοπήσεις

    "156 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός βουλής το κόμμα Βενιζέλου"

    Μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προβλέπει η Oxford Economics.

    Κατά την Oxford Economics, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε τροχιά διασφάλισης αυτοδυναμίας με 156 έδρες. Όπως προσθέτει στην ανάλυσή της η Oxford Economics, ένα ποσοστό της τάξης του 36% θεωρείται εύλογο και εφικτό για μια κυβέρνηση που μάχεται τη λιτότητα.

    Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις 20 τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα δεν απέχουν πάρα πολύ από το εν λόγω ποσοστό.

    Συγκεκριμένα στις ξένες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 35%, η ΝΔ 25%, η Χρυσή Αυγή 9%, το ΚΚΕ 5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 5%, το Ποτάμι 4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3% και το ΠΑΣΟΚ μένει εκτός βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση