GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκοβαν με βαριοπούλα τα καλώδια του Ο.Σ.Ε.

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης δυο «κυνηγούς» χαλκού που είχαν ρημάξει το δίκτυο καλωδίων τηλεπικοινωνίας ...


Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης δυο «κυνηγούς» χαλκού που είχαν ρημάξει το δίκτυο καλωδίων τηλεπικοινωνίας του Ο.Σ.Ε. στην ευρύτερη περιοχή του Πλαταμώνα Πιερίας, τη στιγμή που έφευγαν με τη λεία τους.
Το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 29χρονος και ένας 25χρονος κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς και το σταμάτησαν για να το ελέγξουν. Στην καρότσα βρήκαν καλώδια τηλεπικοινωνίας συνολικού μήκους 100 μέτρων, τα οποία οι ύποπτοι παραδέχθηκαν ότι είχαν κόψει από τις εγκαταστάσεις του Ο.Σ.Ε. και παραδόθηκαν σε υπάλληλο του Οργανισμού που εκτίμησε την αξία τους σε 1.350 ευρώ.
Το αγροτικό φορτηγάκι των δραστών κατασχέθηκε μαζί με ένα είδος βαριοπούλας που χρησιμοποίησαν για να ξηλώσουν τα καλώδια και οι ίδιοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με κατηγορίες για κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση