GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Δίνει μάχη εδώ και μήνες η Έλενα Βέντη! Από πια σπάνια ασθένεια πάσχει;

Της Σπυριδούλας Κάμπου Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια που εδώ και μήνες ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά. Οι αφόρητοι πόν...



Της Σπυριδούλας Κάμπου

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια που εδώ και μήνες ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά.
Οι αφόρητοι πόνοι σε όλο της το κορμί, οι συνεχής ζαλάδες και η κόπωση ήταν τα συμπτώματα που θα την οδηγούσαν πριν απο ένα χρόνο στο γιατρό.Μετά απο εξαντλητικές εξετάσεις, εκ των οποίων οι περισσότερες βιοχημικές, οι ιθύνοντες διέγνωσαν ότι πάσχει από ένα σπάνιο νόσημα, μια ασθένεια σοβαρή με την ονομασία “Ερυθηματώδης λύκος”.

Η τραγουδίστρια και show woman που μεσουρανούσε πριν μερικά χρόνια, ακολουθεί την απαιτούμενη σκληρή φαρμακευτική αγωγή με πολύ κορτιζόνη ώστε να αντέχει τους πόνους.

Τί είναι ο ερυθηματωδής λύκος:
Ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος – η συχνότερη μορφή της ασθένειας – εμφανίζεται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αρχίζει να επιτίθεται στα κύτταρα του ίδιου του ασθενούς. Σε ορισμένους προκαλεί μόνο εξανθήματα και πόνους στις αρθρώσεις, ενώ σε άλλους οδηγεί σε θανατηφόρες οργανικές βλάβες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση