GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανία: Σύλληψη φερόμενου μαχητή του Ισλαμικού Κράτους

H γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν φερόμενο υποστηρικτή της εξτρεμιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ο οποίος είχε πρόσφατα μεταβεί...


H γερμανική αστυνομία συνέλαβε έναν φερόμενο υποστηρικτή της εξτρεμιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ο οποίος είχε πρόσφατα μεταβεί στη Συρία και πραγματοποίησε έφοδο στο διαμέρισμά του στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς.
Ο 24χρονος, που είναι Γερμανός υπήκοος, θεωρείται ύποπτος ότι εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Συρία από τον Οκτώβριο του 2013 έως το Νοέμβριο του 2014, γνωστοποίησε μία εκπρόσωπος τύπου του ομοσπονδιακού εισαγγελέα, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Δεν υπάρχουν ωστόσο ενδείξεις ότι ο άνδρας αυτός, που αναγνωρίστηκε ως ο Νιλς Ντ. είχε συγκεκριμένα σχέδια για μία επίθεση και επιπλέον δε συνδέεται με τους ισλαμιστές που διέπραξαν τις επιθέσεις στο Παρίσι στις οποίες 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με την ίδια.
Οι Αρχές συνέλαβαν τον ύποπτο χθες στην πόλη Ντίνσλακεν.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση