GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εργοστάσιο» πλαστογραφίας είχαν στήσει τρεις Αφρικανοί στον Άγιο Παντελεήμονα

Ένα πλήρες «τυπογραφείο» για να προμηθεύουν με κάθε είδους έγγραφο κυκλώματα παράνομης διακίνησης μεταναστών είχαν στήσει τρεις Αφρι...


Ένα πλήρες «τυπογραφείο» για να προμηθεύουν με κάθε είδους έγγραφο κυκλώματα παράνομης διακίνησης μεταναστών είχαν στήσει τρεις Αφρικανοί στον Άγιο Παντελεήμονα.
Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν επιχείρηση σε διάμερισμα στην περιοχή βρήκαν δύο Σουδανούς και έναν Αιθιόπα τους οποίους και συνέλαβαν για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και κατοχή και διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα βρέθηκε ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων και νόθευσης γνήσιων εγγράφων αποτελούμενο από:
Τέσσερις (4) ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Ένα (1) πολυμηχάνημα με σαρωτή εγγράφων και εκτυπωτή.
Ένα (1) μηχάνημα θερμοκόλλησης.
Ένα (1) ηλεκτρικό σίδερο, κόλλες, κοπίδια, ψαλίδια κ.α.
Δεκαοκτώ (18) διαβατήρια διαφόρων αρχών του εξωτερικού.
Δεκαεννέα (19) δελτία ταυτοτήτων διαφόρων αρχών του εξωτερικού.
(237) έντυπα δελτίων ταυτότητας των ιταλικών αρχών.
Τέσσερις (4) άδεις ικανότητας οδήγησης διαφόρων αρχών.
Μία (1) άδεια διαμονής των ιταλικών αρχών.
Μία (1) προξενική θεώρηση visa των νορβηγικών αρχών.
Μία (1) πλαστική διαφάνεια περιέχουσα δώδεκα (12) υδατογραφήματα ασφαλείας ιταλικών εγγράφων, πλήθος φωτογραφιών τύπου διαβατηρίου τρίτων προσώπων και χαρτοσήμων των ιταλικών αρχών.
Επτά (7) κινητά τηλέφωνα.
Τα χρηματικά ποσά των 250 ευρώ και 100 δολαρίων Η.Π.Α.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση